In de media


Inzamelingsacties in het nieuws

De crowdfundacties van Doneeractie.nl komen regelmatig in het nieuws. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van deze nieuwsartikelen.

Bussums echtpaar onder indruk van 'hartverwarmende reacties'
Door gezondheidsproblemen kan Viktor slecht traplopen en geld voor een traplift krijgen ze niet van de gemeente. Er is daarom een donatieactie opgezet om ze een steuntje in de rug te geven.


Emily (27) helpt ongeneeslijk zieke en voor haar onbekende Sabrina (38) aan reisje naar Disneyland
Emily van Lunssen (27) uit Wijk bij Duurstede en Sabrina Pothof (38) uit IJsselstein kenden elkaar niet. Toch besloot Van Lunssen een donatieactie voor Pothof op touw te zetten.


Crowdfunding voor doodzieke moeder: 'DEZE REIS IS HAAR LAATSTE WENS'
Haar laatste wens is om met haar dochter (15) naar Kaapverdië te gaan. Beste vriendin Patricia Kiesewetter (36) startte een crowdfundingsactie om geld in te zamelen.


JAN VERSTEEGH EN ALBERT VERLINDE STARTEN CROWDFUNDING VOOR KANDIDAAT 'PER SECONDE WIJZER'
SBS6-presentatoren Jan Versteegh en Albert Verlinde zijn een crowdfundingsactie gestart voor de kandidaat die donderdagavond strandde in de finale van de tv-quiz ‘Per Seconde Wijzer’.


Inzamelingsactie voor geschorste leraar die leerling bij nekvel pakt
Er is een inzamelingsactie gestart voor de geschorste leraar van het Kennemer College in Heemskerk.


Inzamelingsacties voor Tommie
Via de website doneeractie.nl zamelen mensen geld in voor de 14 -jarige jongen uit Spijkenisse om hem en zijn ouders te steunen. En dat gaat hard: er is al ruim 8000 euro opgehaald.


'Wat stortte mijn wereld in', doneeractie voor ernstig zieke Jill
De familie van de ernstig zieke Jill Wijshake uit Zelhem is een doneeractie gestart om haar te helpen in de strijd tegen beenmergkanker. Jill kreeg woensdag te horen dat ze Acute Lymfatische Leukemie (ALL) heeft.


Gehandicapte broertjes aan huis gekluisterd omdat hun busje kapot is
De stichting Gehandicaptensteun Roden is in de bres gesprongen voor de broers en is geld aan het inzamelen voor een nieuw busje. Inmiddels is dertienduizend euro binnen. Er is nog 17.000 euro te gaan.


Droomkamer zieke Djelano (11) op losse schroeven door frauderende directeur
Sylvia laat het er niet bij zitten en is daarom een crowdfunding begonnen. Het doel: 3000 euro binnenhalen. "Als we genoeg geld binnen hebben, kan hij binnen twee maanden naar huis. Dat is het belangrijkste: dat hij weer bij ons in het gezin terug is."


Stiefvader wil overleden dochter (34) waardig afscheid geven en start doneeractie
Erik Martin Kuiper uit Enkhuizen heeft een doneeractie opgezet om de uitvaart van zijn overleden stiefdochter Anouschka Limburg te kunnen bekostigen. Ze overleed afgelopen vrijdag na een kort ziekbed op 34-jarige leeftijd.


Doneeractie na ’Project X’ feest 16-jarige in Rozenburg
een vriendin van Jamy deelde de aankondiging van het verjaarspartijtje en tientallen ongenode gasten kwamen langs. Het huis werd geruïneerd: „,Ik hoorde van m’n dochter dat ze vuurwerk afstaken in huis en van alles kapot maakten.”


Al 15.000 euro voor alleenstaande vader Robert uit Steenrijk, Straatarm
Kijkers van het programma zijn geraakt door zijn situatie, waarna er een Crowdfunding is gestart om de familie Te Winkel te steunen. Inmiddels is het doel van 10.000 euro al ruimschoots gepasseerd…


KIJKERS ZAMELEN GELD IN VOOR LIEFDEVOLLE FAMILIE TE WINKEL UIT 'STEENRIJK, STRAATARM'
In ‘Steenrijk, Straatarm’ (SBS6) kwam gisteravond het schrijnende verhaal van de familie Te Winkel voorbij. We schreven vandaag dat veel kijkers emotioneel werden van de aflevering. Nu is er ook een crowdfundingsactie gestart.


'Steuntje in de rug'-actie voor 'papa Jay' loopt op tot bijna 40.000 euro
"Gekkenhuis", noemt Koen Joosen zijn inzamelingsactie voor 'papa Jay' uit het KRO-NCRV-televisieprogramma Een Huis Vol. "Gisteren zei ik nog: het gaat wel aardig, maar het blijft maar doorgaan!"


Fan van Een Huis Vol zet doneeractie op voor Papa Jay: ‘Een steuntje in de rug’
Bijna de helft van het streefbedrag van 5.000 euro is al binnen. Het is Koen Joosen, kijker van het programma Een Huis Vol, die een doneeractie opzette voor de Rotterdamse Papa Jay.


Doneeractie: razendsnel 11.000 euro binnen voor oud-FC Utrechter De Kogel
De actie om geld op te halen voor oud-Utrechtspeler Leon de Kogel is een doorslaand succes. Amper drie dagen na het online opzetten van de doneeractie is al ruim 11.000 euro binnengehaald, terwijl de actie nog een maand loopt.


Doneeractie voor voormalig FC Utrecht-speler Leon de Kogel na torenhoge medische kosten
Supporters van FC Utrecht hebben een doneeractie opgezet voor Leon de Kogel. De oud-FC Utrecht-voetballer raakte in juni van dit jaar ernstig gewond bij een verkeersongeval.


VERONIQUE (25) WERD PLOTSELING KAAL: 'MIJN VERZEKERING VERGOEDT NIET GENOEG VOOR NIEUWE PRUIK'
Dit jaar kreeg Veronique uit het niets last van haaruitval. Binnen drie weken zat er geen haar meer op haar hoofd. We interviewden haar voor LINDA.meiden, maar hoe gaat het nu?


Zoon in maatpak probeert boerenbedrijf van zijn ouders te redden
Door de mestwetgeving staat het biologische ‘levenswerk’ van zijn ouders op omvallen.De overheid springt definitief niet bij, bleek donderdag in de Tweede Kamer. En dus gaat Meindert Engwerda zelf op zoek naar geld.


Inzamelingsactie voor mishandelde Leidse agent
Op Facebook is een inzamelingsactie begonnen om de mishandelde Haarlemse agent Damien Kok van de politie in Leiden een kerstpakket te bezorgen.


... 6 7 8 9 10  ...