Rolstoelbus voor mijn zoon!

Rolstoelbus voor mijn zoon! | Geld inzamelen
 
 

Aan iedereen die dit leest,
 
 en dank dat u de moeite neemt om dit te lezen.
 
Het begint 38 jaar geleden,
Kevin is dan 1 jaar en maakt een hersenvliesontsteking door, wat doorschiet naar een hersenontsteking.
Hieraan heeft Kevin veel restverschijnselen overgehouden is volledig rolstoelafhankelijk, heeft epilepsie, spasme in alle ledematen, incontinent, moet met alles geholpen worden zoals met het eten, drinken, wassen  en aankleden, spelletjes, keyboard spelen, de voetbal international lezen, Kevin kan niet praten, wel communiceren via zijn spraakcomputer. Hij begrijpt wel heel veel en vind het super leuk om overal mee naar toe te gaan, zoals naar de voetbal NAC BREDA, naar zijn zus Kim en haar gezin waar hij geniet van zijn neefje en nichtje de familievisites, verjaardagen van vrienden en vriendinnen ,naar de boerderij, naar het activiteitencentrum in Oosterhout, naar de stad, naar centerparcs, de kermis, naar het winkelcentrum voor de boodschappen, ook moet Kevin regelmatig naar het ziekenhuis, de tandarts, revalidatiearts, voor zijn onderbeen beugels naar de orthopedische werkplaats, Kevin kan niet alleen zijn dus gaat hij ook altijd mee.
 
Dit alles en nog veel meer hebben we altijd kunnen doen, en heeft Kevin altijd gewoon mee kunnen doen op zijn manier, omdat we altijd gebruik konden maken van een aangepaste rolstoelbus via de gemeente Breda.
 
Maar toen kwam 23 december 2022 een telefoontje van de klantmanager, met de mededeling dat het leasecontract van de rolstoelbus stopt.
 
Er is toen thuis een gesprek geweest, dat is ook weer bij de gemeente besproken de conclusie is dat Kevin zijn vervoersvoorziening een rolstoelbus is, maar dat de gemeente dit niet meer gaat betalen.
 
Daar heb ik bezwaar tegen gemaakt, toen is er een gesprek met een mevrouw van bezwaar en beroep, de klantmanager, en advocaat  geweest.
 
Uit dat gesprek kwam ook naar voren dat voor Kevin een rolstoelbus de aangewezen vervoersvoorziening is, maar dat ik zelf de bus van 30.000 euro bij elkaar moet sparen. De gemeente wil dan wel de aanpassingen betalen.
 
Aangezien dat ik nu 39 jaar alleen voor Kevin zorg,  en dit is dag en nacht ben ik niet in de gelegenheid geweest om hiernaast ook een baan te hebben, om dan voor een rolstoelbus gespaard te kunnen hebben.
 
Dus lieve mensen , is de vraag om Kevin zijn leven zo waardevol en blij te kunnen houden ondanks zijn vele beperkingen,  om mee te sparen voor de 30.000,-- euro voor een rolstoelbus.
 
 
Dankjewel namens,
 
Kevin van Ham en Kitty Waas
 
 

Kim van ham
27-08-2023

Lieve mensen,

Zoals we kunnen zien is het doel 30.000,00 euro voor de nieuwe rolstoelbus voor Kevin gehaald.

We kunnen nu alles gaan regelen, en kan Kevin overal mee naar toe, en genieten van zijn voetbal club NAC.

Zonder jullie steun was dit niet gelukt!

En in het bijzonder Sjoerd Mossou!  Dankjewel!

Kitty , 
Kevin en Kim 

❤️⚽️


1778 donaties
€ 31.800,00
Doel: € 30.000,00
106%