Geld inzamelen

Hoe kun je geld inzamelen?

Geld inzamelen voor jezelf of een ander, voor de buurt, voor een goed doel of voor de sportvereniging? Wij maken het je eenvoudig. Maak online een actiepagina aan en jouw inzamelingsactie kan beginnen. Via crowdfunding, zodat je geld kunt inzamelen om een gezamenlijk doel mogelijk te maken.

Diverse doelen: inzamelingsactie starten

Je kunt een inzamelingsactie starten voor verschillende doelen. Gaat het je bijvoorbeeld om de directe buurt en de omgeving of wellicht om dieren die wel een beetje hulp kunnen gebruiken? Wij maken het je gemakkelijk voor een goed doel en voor zieke mensen om je heen. Of voor school en voor de sportvereniging, net als wanneer je zelf geld nodig hebt om iets te kunnen bereiken. Via crowdfunding is er van alles mogelijk, waarvoor we je graag helpen een beetje inspiratie op te doen.


Geld inzamelen voor je buurt en omgeving

Geld inzamelen voor de buurt of de omgeving en benieuwd hoe je dat kunt aanpakken? Als iedereen uit de straat of de wijk zijn of haar steentje bijdraagt is er veel mogelijk. Om een buurtspeeltuin te realiseren of de lokale voetbalvereniging een hart onder de riem te steken nadat de kantine door brand is verwoest. Wij helpen je een inzamelingsactie op touw te zetten, waarmee je in de buurt en omgeving online bijdragen kunt verzamelen.

Geld inzamelen voor dieren

Dieren zijn voor hun welzijn afhankelijk van mensen zoals jij. Wil je geld inzamelen om verwaarlozing of mishandeling tegen te gaan in het buitenland? Of wil je de dierenambulance en de opvang wat extra geld toestoppen, zodat zij hun hulpverlening kunnen blijven aanbieden? Je kunt geld inzamelen voor een dure operatie of een ander doel, dankzij crowdfunding heb je de volledige vrijheid.


Geld inzamelen voor een goed doel

Zo kun je bijvoorbeeld ook geld inzamelen voor een goed doel. Waar mensen belangeloos bijdragen aan een betere wereld of een gevecht tegen slopende ziekten. Met jouw actie om geld in te zamelen kun je daar een steentje aan bijdragen. Wij maken het je eenvoudig om online de actie te starten, gewoon door het aanmeldformulier in te vullen en jouw actie vervolgens te delen.

Geld inzamelen voor een medische behandeling

Steeds vaker slagen mensen erin om geld in te zamelen voor zieken. Om belangrijke medische zorg te financieren, als dat buiten de dekking van de zorgverzekering valt. Bijvoorbeeld door geld in te zamelen voor een operatie of samen een rolstoelbus te financieren. Er is niets zo mooi als het crowdfunden van een operatie of een hulphond, waarmee je daadwerkelijk een verschil kunt maken.


Geld inzamelen voor school

Verder is de school natuurlijk een uitstekend doel voor crowdfunding. Organiseer een inzamelingsactie op de basisschool of middelbare school. Gekoppeld aan een goed doel of om een nieuw speelplein te kunnen realiseren. Wij helpen je geld in te zamelen voor nieuwe speeltoestellen of voor een eigen bibliotheek, net als andere doelstellingen.

Geld inzamelen voor een sportvereniging

Geld inzamelen voor de sportvereniging: wij maken het je via crowdfunding graag zo gemakkelijk mogelijk. Om de afgebrande kantine weer op te kunnen bouwen, nieuwe shirtjes en ballen te kunnen kopen of de faciliteiten op een andere manier te verbeteren. Wij helpen je er graag mee op weg.


Geld inzamelen voor jezelf

En wil je geld inzamelen om zelf iets voor elkaar te krijgen? Denk aan een dure trouwdag, een mooie vakantie of een bijzondere reis om anderen te helpen. Waar je ook een inzamelingsactie voor wilt organiseren, wij zorgen ervoor dat je dat online kunt doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Crowdfunding: online geld inzamelen

Geld inzamelen via crowdfunding? Start een doneeractie en zamel geld in voor jezelf, een ander of een goed doel. Bekijk hier onze 7 tips om de kans op succes te vergroten!

Actieve inzamelingsacties