In de media


Inzamelingsacties in het nieuws

De crowdfundacties van Doneeractie.nl komen regelmatig in het nieuws. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van deze nieuwsartikelen.

Collega's van eigenaar Eros starten doneeractie: "Wat fijn!"
Eros, een van de paarden die vorige week losbrak uit het weiland, maakt het naar omstandigheden goed. Maar zijn langdurige bezoek aan de kliniek heeft een prijskaartje, en daarom is een doneeractie opgezet.

25.000 euro voor Pippi-acteurs
De crowdfundingsactie van twee fans van de tv-serie en films over Pippi Langkous voor de acteurs uit die serie heeft inmiddels 25.000 euro in het laatje gebracht. De fans willen de acteurs die in de jaren zestig Pippi, Tommy en Annika speelden, bedanken.

Marcia (48) heeft traumatisch hersenletsel: IK VOEL ME EEN BEJAARDE
Volgens haar neuroloog is er geen kans op verbetering, maar Marcia ontdekte een behandeling in Amerika die hoop biedt. Ze moet alleen aan het benodigde geld komen: 15.000 euro.

INZAMELINGSACTIE GESTART VOOR PIPPI, TOMMY EN ANNIKA
Een tweetal fans uit Nederland is een crowdfundingsactie gestart om hen te bedanken voor hun dierbare jeugdherinnering.

Ontroerende Uitstel van Executie-actie levert duizenden euro's op
In 2017 verloor de Gelderlandse haar echtgenoot, wat zorgde voor grote financiële problemen. Daarom is er voor haar nu een crowdfundingsactie gestart.

‘Uitstel van Executie’ kreeg Myriam niet uit de schulden. Dan moet Heteren het maar doen
Uit Heteren komt sinds maandagavond extra hulp. Dorpsbewoonster Dagmar Driessen is, naar aanleiding van het tv-programma, een crowdfundingsactie voor Van de Lagemaat en haar dochters begonnen.

Geld stroomt binnen voor bokslegende Rudi Lubbers via crowdfundingsacties
Een crowdfundingsactie, die door Faisal Fayyaz op touwen is gezet, heeft inmiddels al meer dan de helft binnen. De student wou iets doen voor de oud-bokser nadat hij de beelden zag uit een documentaire van Andere Tijden Sport.

Bussums echtpaar onder indruk van 'hartverwarmende reacties'
Door gezondheidsproblemen kan Viktor slecht traplopen en geld voor een traplift krijgen ze niet van de gemeente. Er is daarom een donatieactie opgezet om ze een steuntje in de rug te geven.

Emily (27) helpt ongeneeslijk zieke en voor haar onbekende Sabrina (38) aan reisje naar Disneyland
Emily van Lunssen (27) uit Wijk bij Duurstede en Sabrina Pothof (38) uit IJsselstein kenden elkaar niet. Toch besloot Van Lunssen een donatieactie voor Pothof op touw te zetten.

Crowdfunding voor doodzieke moeder: 'DEZE REIS IS HAAR LAATSTE WENS'
Haar laatste wens is om met haar dochter (15) naar Kaapverdië te gaan. Beste vriendin Patricia Kiesewetter (36) startte een crowdfundingsactie om geld in te zamelen.

JAN VERSTEEGH EN ALBERT VERLINDE STARTEN CROWDFUNDING VOOR KANDIDAAT 'PER SECONDE WIJZER'
SBS6-presentatoren Jan Versteegh en Albert Verlinde zijn een crowdfundingsactie gestart voor de kandidaat die donderdagavond strandde in de finale van de tv-quiz ‘Per Seconde Wijzer’.

Inzamelingsactie voor geschorste leraar die leerling bij nekvel pakt
Er is een inzamelingsactie gestart voor de geschorste leraar van het Kennemer College in Heemskerk.

Inzamelingsacties voor Tommie
Via de website doneeractie.nl zamelen mensen geld in voor de 14 -jarige jongen uit Spijkenisse om hem en zijn ouders te steunen. En dat gaat hard: er is al ruim 8000 euro opgehaald.

'Wat stortte mijn wereld in', doneeractie voor ernstig zieke Jill
De familie van de ernstig zieke Jill Wijshake uit Zelhem is een doneeractie gestart om haar te helpen in de strijd tegen beenmergkanker. Jill kreeg woensdag te horen dat ze Acute Lymfatische Leukemie (ALL) heeft.

Gehandicapte broertjes aan huis gekluisterd omdat hun busje kapot is
De stichting Gehandicaptensteun Roden is in de bres gesprongen voor de broers en is geld aan het inzamelen voor een nieuw busje. Inmiddels is dertienduizend euro binnen. Er is nog 17.000 euro te gaan.

Droomkamer zieke Djelano (11) op losse schroeven door frauderende directeur
Sylvia laat het er niet bij zitten en is daarom een crowdfunding begonnen. Het doel: 3000 euro binnenhalen. "Als we genoeg geld binnen hebben, kan hij binnen twee maanden naar huis. Dat is het belangrijkste: dat hij weer bij ons in het gezin terug is."

Stiefvader wil overleden dochter (34) waardig afscheid geven en start doneeractie
Erik Martin Kuiper uit Enkhuizen heeft een doneeractie opgezet om de uitvaart van zijn overleden stiefdochter Anouschka Limburg te kunnen bekostigen. Ze overleed afgelopen vrijdag na een kort ziekbed op 34-jarige leeftijd.

Doneeractie na ’Project X’ feest 16-jarige in Rozenburg
een vriendin van Jamy deelde de aankondiging van het verjaarspartijtje en tientallen ongenode gasten kwamen langs. Het huis werd geruïneerd: „,Ik hoorde van m’n dochter dat ze vuurwerk afstaken in huis en van alles kapot maakten.”

Al 15.000 euro voor alleenstaande vader Robert uit Steenrijk, Straatarm
Kijkers van het programma zijn geraakt door zijn situatie, waarna er een Crowdfunding is gestart om de familie Te Winkel te steunen. Inmiddels is het doel van 10.000 euro al ruimschoots gepasseerd…

KIJKERS ZAMELEN GELD IN VOOR LIEFDEVOLLE FAMILIE TE WINKEL UIT 'STEENRIJK, STRAATARM'
In ‘Steenrijk, Straatarm’ (SBS6) kwam gisteravond het schrijnende verhaal van de familie Te Winkel voorbij. We schreven vandaag dat veel kijkers emotioneel werden van de aflevering. Nu is er ook een crowdfundingsactie gestart.

1 2 3 4 5  ...