In de media


Inzamelingsacties in het nieuws

De crowdfundacties van Doneeractie.nl komen regelmatig in het nieuws. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van deze nieuwsartikelen.

Inzamelingsactie voor Chantal en Marissa na auto-ongeluk met paarden
De kosten voor de zorg, de auto en de trailer zijn fors en daarom is een vriendin van Chantal, Shirley-Ann Sikkens-Verbeek, een actie gestart om geld in te zamelen.

The Seafood Shop gaat toch de strijd aan
Na veel hartverwarmende reacties uit de buurt en een crowdfundingsactie, hebben de eigenaren nu besloten toch naar de rechter te stappen.

Monique werd doodziek van implantaat, maar moet herstel zelf betalen
Doodziek worden van iets dat je gezondheid juist vooruit moest helpen: het overkwam Monique. Door problemen met een implantaat ligt ze nu 80 procent van de tijd uitgeput in bed. Artsen in Nederland kunnen het implantaat niet verwijderen.

Doneeractie voor training hulphond van Manèl, zodat Lucy haar kan helpen op plekken waar veel mensen zijn
De gemeente en de verzekeraar willen helaas niets betalen. Daarom ga ik proberen het geld met crowdfunding bij elkaar te krijgen.’’

Crowdfunding voor moeder Sanne uit Dossier van den Heuvel
Het nieuwe seizoen van Dossier van den Heuvel trapte vanavond af met moeder Sanne. Zij doet er alles aan om haar kinderen Sofie, Yasin en Serhat naar huis te halen. Om haar te helpen is er een crowdfunding gestart.

Teller doneeractie voor Dunya Zorggroep staat op ruim 800 euro
Een doneeractie om de sluiting van Dunya Zorggroep te voorkomen, heeft tot zondagochtend ruim 800 euro opgeleverd. De zorginstelling heeft vestigingen in Arnhem en Elst.

Inzamelingsactie voor ZZP’er in coma na ongeluk bij Albergen
Ellen Blaauw is een geldinzamelingsactie begonnen voor collega Stephan Netten. Netten raakte vorige week ernstig gewond bij een verkeersongeluk in Albergen. Hij ligt in coma.

Jaren pleegzorg in de as gelegd bij brand Sint Jacobiparochie, dorp start inzamelingsactie
Een huis voor allemaal. Dat heeft de prioriteit nadat een brand in Sint Jacobiparochie dinsdag veertien pleegkinderen en hun mem dakloos maakte.

Nog steeds stromen de giften binnen voor ‘Pippi’, ‘Tommy’ en ‘Annika’
Na hun komst in Nederland, afgelopen week, zijn de acteurs van Pippi Langkous opnieuw bedolven onder warme reacties en giften. De fans leven vooral mee met kindster ‘Annika’ die geen geld heeft voor een maagverkleining.

Doneeractie hulphond voor Purmerendse Michelle
Suus den Boer is een doneeractie gestart voor haar ernstig zieke vriendin Michelle Timmer uit Purmerend. Met de actie wil ze geld inzamelen voor de training van het hondje Dibbes tot hulphond.

Sten (15) in actie voor beste vriend met hersenletsel
Zijn hoop ligt in de Amerikaanse staat Utah, want daar is een behandeling te volgen waarmee hij mogelijk wel helemaal zou kunnen herstellen. Alleen wordt die behandeling niet vergoed door de zorgverzekering, dus bedacht zijn maat Sten een actieplan.

Benzinestations Total in Arnhem en Groesbeek zitten zonder brandstof
Op internet loopt inmiddels een doneeractie om 200.000 euro in te zamelen voor de ondernemer. Er is een kleine 1.000 euro binnen.

Doneeractie op touw gezet voor voormalig Steenwijker zanger Clarance van der Schaaf
Voormalig Steenwijker en countryzanger Clarance van der Schaaf heeft dringend hulp nodig. Hij is met spoed in het ziekenhuis opgenomen, maar kan de zorg en medicijnen niet betalen.

Donateur die bioboer hielp: ‘Hier werken ze op een manier zoals het in deze tijd nodig is’
Het boerenechtpaar dat vorig jaar door een crowdfundingcampagne van zijn kinderen werd gered van de ondergang, ontmoette zaterdag bij de eerste weidegang zijn donateurs. ‘Deze betrokkenheid is overweldigend.’

Romy (18) stapt over haar schaamte heen om haar vader een mooie uitvaart te bezorgen
Een mooie uitvaart waarbij zijn zes kinderen waardig afscheid van hem kunnen nemen. Dat is de wens van de 46-jarige Janny Schaefer, die terminaal ziek is. Zijn dochter Romy (18) haalt met succes geld op via crowdfunding.

Doneeractie geslaagd: Zaïra (12) uit Luttenberg kan naar Georgië voor medische behandeling
Eindelijk goed nieuws voor de twaalfjarige Zaïra uit Luttenberg. De doneeractie om haar medische behandeling in het buitenland te betalen, is een succes gebleken.

In Nederland is José (35) uitbehandeld: ALS IK NIETS DOE ZAL IK STIKKEN
Als José wil overleven moet ze snel naar de Verenigde Staten voor een behandeling. Maar daar is geld voor nodig, veel geld.

Crowdfunding voor bestolen MEK Oosterhout loopt als een trein: al 3.500 euro opgehaald
De crowdfundingsactie om geld in te zamelen voor het gedupeerde MEK in Oosterhout loopt als een trein. In minder dan een dag stond de teller woensdag rond het middaguur al op bijna 3.500 euro.

Gezin uit Emmen zoekt hulp om met doodzieke peuter op pad te kunnen
Een gezin uit Emmen zit met de handen in het haar. Om met hun zoontje op pad te kunnen hebben ze een rolstoelbus nodig, maar die is praktisch onbetaalbaar. Ze zijn een crowdfundactie begonnen.

Rolstoelers Willy en Enny willen meer van wereld zien en collecteren voor rolstoelbus
Willy Buning en Enny Mikuska (beide 57) zijn sinds vier jaar een stel én beide rolstoelers. De twee willen, samen met hun hond Arco, op pad. Met een tweedehands rolstoelbus kunnen ze dat doen, alleen hebben ze daarvoor €6.000 nodig.

1 2 3 4 5  ...