Hoe werkt het?

Hoe kun je geld inzamelen via doneeractie.nl?


1. Registreer je gratis

Het is eenvoudig om met Doneeractie.nl aan de slag te gaan. Meld je gratis aan en krijg toegang tot je persoonlijke account.

2. Maak je eigen crowdfundpagina en zamel geld in voor jouw wens of doel

Nadat je bent geregistreerd kun je gemakkelijk en snel een doneeractie aanmaken in je account. Binnen 5 minuten staat jouw actie online en kun je beginnen met het ophalen van donaties. Crowdfunding is dé perfecte manier om geld in te zamelen voor jezelf, een vriend, familie-lid of een goed doel.

3. Spread the word! Deel je actie met vrienden, familie en kennissen

Een inzamelingsactie begint altijd bij de eigen omgeving. Deel je actie daarom met je familie, vrienden, kennissen en collega's om de eerste donaties op te halen. Vraag of zij mee willen helpen door jouw actie te delen zodat je een groter publiek bereikt. Heeft jouw actie nieuwswaarde? Tip de media om je actie bekend te maken! Je kunt hierbij denken aan de kranten en nieuwssites bij jou in de buurt maar ook de landelijke media kan vaak goed helpen en zorgt voor een groot bereik. Op de pagina 'In het nieuws' kun je zien hoevaak er aandacht wordt gegeven aan de crowdfundacties van Doneeractie.nl.

4. Ontvang online donaties voor jouw inzamelingsactie!

Bij Doneeractie.nl kunnen donateurs gemakkelijk en veilig doneren. De donaties worden 1 keer per maand automatisch aan je uitbetaald, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen. Donateurs zijn het belangrijkste aspect voor het slagen van je actie, houd ze daarom op de hoogte en blijf jouw actie delen op social media.

Actieve inzamelingsacties