In de media


Inzamelingsacties in het nieuws

De crowdfundacties van Doneeractie.nl komen regelmatig in het nieuws. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van deze nieuwsartikelen.

Nog steeds stromen de giften binnen voor ‘Pippi’, ‘Tommy’ en ‘Annika’
Na hun komst in Nederland, afgelopen week, zijn de acteurs van Pippi Langkous opnieuw bedolven onder warme reacties en giften. De fans leven vooral mee met kindster ‘Annika’ die geen geld heeft voor een maagverkleining.


Doneeractie hulphond voor Purmerendse Michelle
Suus den Boer is een doneeractie gestart voor haar ernstig zieke vriendin Michelle Timmer uit Purmerend. Met de actie wil ze geld inzamelen voor de training van het hondje Dibbes tot hulphond.


Sten (15) in actie voor beste vriend met hersenletsel
Zijn hoop ligt in de Amerikaanse staat Utah, want daar is een behandeling te volgen waarmee hij mogelijk wel helemaal zou kunnen herstellen. Alleen wordt die behandeling niet vergoed door de zorgverzekering, dus bedacht zijn maat Sten een actieplan.


Benzinestations Total in Arnhem en Groesbeek zitten zonder brandstof
Op internet loopt inmiddels een doneeractie om 200.000 euro in te zamelen voor de ondernemer. Er is een kleine 1.000 euro binnen.


Doneeractie op touw gezet voor voormalig Steenwijker zanger Clarance van der Schaaf
Voormalig Steenwijker en countryzanger Clarance van der Schaaf heeft dringend hulp nodig. Hij is met spoed in het ziekenhuis opgenomen, maar kan de zorg en medicijnen niet betalen.


Donateur die bioboer hielp: ‘Hier werken ze op een manier zoals het in deze tijd nodig is’
Het boerenechtpaar dat vorig jaar door een crowdfundingcampagne van zijn kinderen werd gered van de ondergang, ontmoette zaterdag bij de eerste weidegang zijn donateurs. ‘Deze betrokkenheid is overweldigend.’


Romy (18) stapt over haar schaamte heen om haar vader een mooie uitvaart te bezorgen
Een mooie uitvaart waarbij zijn zes kinderen waardig afscheid van hem kunnen nemen. Dat is de wens van de 46-jarige Janny Schaefer, die terminaal ziek is. Zijn dochter Romy (18) haalt met succes geld op via crowdfunding.


Doneeractie geslaagd: Zaïra (12) uit Luttenberg kan naar Georgië voor medische behandeling
Eindelijk goed nieuws voor de twaalfjarige Zaïra uit Luttenberg. De doneeractie om haar medische behandeling in het buitenland te betalen, is een succes gebleken.


In Nederland is José (35) uitbehandeld: ALS IK NIETS DOE ZAL IK STIKKEN
Als José wil overleven moet ze snel naar de Verenigde Staten voor een behandeling. Maar daar is geld voor nodig, veel geld.


Crowdfunding voor bestolen MEK Oosterhout loopt als een trein: al 3.500 euro opgehaald
De crowdfundingsactie om geld in te zamelen voor het gedupeerde MEK in Oosterhout loopt als een trein. In minder dan een dag stond de teller woensdag rond het middaguur al op bijna 3.500 euro.


Gezin uit Emmen zoekt hulp om met doodzieke peuter op pad te kunnen
Een gezin uit Emmen zit met de handen in het haar. Om met hun zoontje op pad te kunnen hebben ze een rolstoelbus nodig, maar die is praktisch onbetaalbaar. Ze zijn een crowdfundactie begonnen.


Rolstoelers Willy en Enny willen meer van wereld zien en collecteren voor rolstoelbus
Willy Buning en Enny Mikuska (beide 57) zijn sinds vier jaar een stel én beide rolstoelers. De twee willen, samen met hun hond Arco, op pad. Met een tweedehands rolstoelbus kunnen ze dat doen, alleen hebben ze daarvoor €6.000 nodig.


Vrienden en kroegen in Eindhoven op barricaden voor doodzieke Niels
Niels Jeroen ter Haar (42) lijdt aan kleincellige longkanker en is niet meer te genezen. Ook een alternatieve behandeling kan hem niet redden, maar levert hem mogelijk wél extra reservetijd op.


Doneeractie voor Pool die overleed in Haagse Weimarstraat
Nabestaanden van de 38-jarige Poolse man die vorige week donderdag dood werd gevonden in een achterhuis aan de Haagse Weimarstraat, zijn een inzamelingsactie begonnen om de uitvaart van de man te betalen. Hij was niet verzekerd.


Leven van jonge moeder Naomi Bieri (36) uit Hoorn is veranderd in een nachtmerrie na val in de badkamer
Na een val in de badkamer is haar leven veranderd in een nachtmerrie. Binnenkort reist de jonge moeder af naar Amerika, in de hoop dat dit een trip wordt naar herstel.


Zaïra (12) uit Luttenberg moet naar Georgië om ziekte te overwinnen
Aangezien de behandeling uit eigen zak betaalt moet worden, hebben Diane en Ron een doneeractie in het leven geroepen. ,,Daar voelen we ons wel bezwaard over. We vragen nooit iemand om hulp.


Kastje van 5.000 euro scheelt zieke Kasper 1.630 prikken per jaar
Diabetes type 1 beheerst het leven van de bijna 4-jarige Kasper uit Hedel. Een nieuwe uitvinding kan hem een fijner leven bezorgen, maar kost 5.000 euro. Via doneeractie.nl kunnen mensen geld overmaken.


Zieke Marcel uit Vroomshoop komt geld tekort voor behandeling
Een speciale therapie in Amerika moet Marcel Vos weer op de been helpen. Voor de 46-jarige Vroomshoper is het de enige kans op een normaal leven. Kosten: 14.000 euro. Het gezin heeft de hoop op een doneeractie gevestigd.


Inzamelingsactie voor crematie Wim van Mourik
Vrienden en nabestaanden van de overleden verslaggever Wim van Mourik zijn een inzamelingsactie gestart om de crematie te betalen.


Collega's van eigenaar Eros starten doneeractie: "Wat fijn!"
Eros, een van de paarden die vorige week losbrak uit het weiland, maakt het naar omstandigheden goed. Maar zijn langdurige bezoek aan de kliniek heeft een prijskaartje, en daarom is een doneeractie opgezet.


... 6 7 8 9 10  ...