In de media


Inzamelingsacties in het nieuws

De crowdfundacties van Doneeractie.nl komen regelmatig in het nieuws. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van deze nieuwsartikelen.

Doneeractie voor Pool die overleed in Haagse Weimarstraat
Nabestaanden van de 38-jarige Poolse man die vorige week donderdag dood werd gevonden in een achterhuis aan de Haagse Weimarstraat, zijn een inzamelingsactie begonnen om de uitvaart van de man te betalen. Hij was niet verzekerd.

Leven van jonge moeder Naomi Bieri (36) uit Hoorn is veranderd in een nachtmerrie na val in de badkamer
Na een val in de badkamer is haar leven veranderd in een nachtmerrie. Binnenkort reist de jonge moeder af naar Amerika, in de hoop dat dit een trip wordt naar herstel.

Zaïra (12) uit Luttenberg moet naar Georgië om ziekte te overwinnen
Aangezien de behandeling uit eigen zak betaalt moet worden, hebben Diane en Ron een doneeractie in het leven geroepen. ,,Daar voelen we ons wel bezwaard over. We vragen nooit iemand om hulp.

Kastje van 5.000 euro scheelt zieke Kasper 1.630 prikken per jaar
Diabetes type 1 beheerst het leven van de bijna 4-jarige Kasper uit Hedel. Een nieuwe uitvinding kan hem een fijner leven bezorgen, maar kost 5.000 euro. Via doneeractie.nl kunnen mensen geld overmaken.

Zieke Marcel uit Vroomshoop komt geld tekort voor behandeling
Een speciale therapie in Amerika moet Marcel Vos weer op de been helpen. Voor de 46-jarige Vroomshoper is het de enige kans op een normaal leven. Kosten: 14.000 euro. Het gezin heeft de hoop op een doneeractie gevestigd.

Inzamelingsactie voor crematie Wim van Mourik
Vrienden en nabestaanden van de overleden verslaggever Wim van Mourik zijn een inzamelingsactie gestart om de crematie te betalen.

Collega's van eigenaar Eros starten doneeractie: "Wat fijn!"
Eros, een van de paarden die vorige week losbrak uit het weiland, maakt het naar omstandigheden goed. Maar zijn langdurige bezoek aan de kliniek heeft een prijskaartje, en daarom is een doneeractie opgezet.

25.000 euro voor Pippi-acteurs
De crowdfundingsactie van twee fans van de tv-serie en films over Pippi Langkous voor de acteurs uit die serie heeft inmiddels 25.000 euro in het laatje gebracht. De fans willen de acteurs die in de jaren zestig Pippi, Tommy en Annika speelden, bedanken.

Marcia (48) heeft traumatisch hersenletsel: IK VOEL ME EEN BEJAARDE
Volgens haar neuroloog is er geen kans op verbetering, maar Marcia ontdekte een behandeling in Amerika die hoop biedt. Ze moet alleen aan het benodigde geld komen: 15.000 euro.

INZAMELINGSACTIE GESTART VOOR PIPPI, TOMMY EN ANNIKA
Een tweetal fans uit Nederland is een crowdfundingsactie gestart om hen te bedanken voor hun dierbare jeugdherinnering.

Ontroerende Uitstel van Executie-actie levert duizenden euro's op
In 2017 verloor de Gelderlandse haar echtgenoot, wat zorgde voor grote financiële problemen. Daarom is er voor haar nu een crowdfundingsactie gestart.

‘Uitstel van Executie’ kreeg Myriam niet uit de schulden. Dan moet Heteren het maar doen
Uit Heteren komt sinds maandagavond extra hulp. Dorpsbewoonster Dagmar Driessen is, naar aanleiding van het tv-programma, een crowdfundingsactie voor Van de Lagemaat en haar dochters begonnen.

Geld stroomt binnen voor bokslegende Rudi Lubbers via crowdfundingsacties
Een crowdfundingsactie, die door Faisal Fayyaz op touwen is gezet, heeft inmiddels al meer dan de helft binnen. De student wou iets doen voor de oud-bokser nadat hij de beelden zag uit een documentaire van Andere Tijden Sport.

Bussums echtpaar onder indruk van 'hartverwarmende reacties'
Door gezondheidsproblemen kan Viktor slecht traplopen en geld voor een traplift krijgen ze niet van de gemeente. Er is daarom een donatieactie opgezet om ze een steuntje in de rug te geven.

Emily (27) helpt ongeneeslijk zieke en voor haar onbekende Sabrina (38) aan reisje naar Disneyland
Emily van Lunssen (27) uit Wijk bij Duurstede en Sabrina Pothof (38) uit IJsselstein kenden elkaar niet. Toch besloot Van Lunssen een donatieactie voor Pothof op touw te zetten.

Crowdfunding voor doodzieke moeder: 'DEZE REIS IS HAAR LAATSTE WENS'
Haar laatste wens is om met haar dochter (15) naar Kaapverdië te gaan. Beste vriendin Patricia Kiesewetter (36) startte een crowdfundingsactie om geld in te zamelen.

JAN VERSTEEGH EN ALBERT VERLINDE STARTEN CROWDFUNDING VOOR KANDIDAAT 'PER SECONDE WIJZER'
SBS6-presentatoren Jan Versteegh en Albert Verlinde zijn een crowdfundingsactie gestart voor de kandidaat die donderdagavond strandde in de finale van de tv-quiz ‘Per Seconde Wijzer’.

Inzamelingsactie voor geschorste leraar die leerling bij nekvel pakt
Er is een inzamelingsactie gestart voor de geschorste leraar van het Kennemer College in Heemskerk.

Inzamelingsacties voor Tommie
Via de website doneeractie.nl zamelen mensen geld in voor de 14 -jarige jongen uit Spijkenisse om hem en zijn ouders te steunen. En dat gaat hard: er is al ruim 8000 euro opgehaald.

'Wat stortte mijn wereld in', doneeractie voor ernstig zieke Jill
De familie van de ernstig zieke Jill Wijshake uit Zelhem is een doneeractie gestart om haar te helpen in de strijd tegen beenmergkanker. Jill kreeg woensdag te horen dat ze Acute Lymfatische Leukemie (ALL) heeft.

... 6 7 8 9 10  ...