In de media


Inzamelingsacties in het nieuws

De crowdfundacties van Doneeractie.nl komen regelmatig in het nieuws. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van deze nieuwsartikelen.

Al meer dan 30.000 euro bij inzamelingsactie voor 'helden die anti-pieten stopten'
De voorstanders van Zwarte Piet die gisteren de A7 bij Joure blokkeerden, worden mogelijk strafrechtelijk vervolgd. Naar aanleiding daarvan startte Flevolander Robin van Prattenburg gisteren een geldinzamelingsactie.

Lyme-patiënt Lisanne start begin 2018 met stamcelbehandeling
Goed nieuws voor Lyme-patient Lisanne uit Den Helder: begin volgend jaar gaat ze naar Duitsland om daar een stamcelbehandeling te krijgen.

Doneeractie voor zwaar getroffen Zeeuws gezin enorm succes
Een dronken automobilist verwoestte vorige week de levens van een compleet gezin. Met hoge snelheid werden vader Jeppe (41) en zoontje Mees (6) van hun fiets gereden. Ze raakten allebei zwaargewond.

Crowdfunding-actie voor Lyme-patiënt Robin (18) groot succes
„Het is waanzinnig. We zijn er compleet ondersteboven van. Het is totaal onwerkelijk. We zijn stomverbaasd door alle berichten en donaties.”

Doneeractie om Noordwijkse weer achter het stuur te krijgen
Noordwijk – Onder de titel “Help Jannie weer autorijden” is een doneeractie gestart voor Jannie van Beelen.

DOETA (19) START CROWDFUNDINGSACTIE NA INBRAAK IN STUDENTENHUIS
Op Tweede Kerstdag was de Amsterdamse Doeta Aartsma (foto) bij haar ouders, net als haar andere zeven huisgenoten. Toen één huisgenoot om 21.00 uur nog even langs huis ging, zag ze dat er was ingebroken.

KLAS ZET ACTIE OP TOUW VOOR FAMILIE OVERLEDEN MEISJE
Pas zeven maanden oud was ze, Jermaines dochtertje Jasmine dat op Kerstavond overleed. De uitvaart vindt morgen plaats en brengt torenhoge kosten met zich mee, die de familie niet zomaar kan betalen.

... 6