In de media


Inzamelingsacties in het nieuws

De crowdfundacties van Doneeractie.nl komen regelmatig in het nieuws. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van deze nieuwsartikelen.

'Steuntje in de rug'-actie voor 'papa Jay' loopt op tot bijna 40.000 euro
"Gekkenhuis", noemt Koen Joosen zijn inzamelingsactie voor 'papa Jay' uit het KRO-NCRV-televisieprogramma Een Huis Vol. "Gisteren zei ik nog: het gaat wel aardig, maar het blijft maar doorgaan!"

Fan van Een Huis Vol zet doneeractie op voor Papa Jay: ‘Een steuntje in de rug’
Bijna de helft van het streefbedrag van 5.000 euro is al binnen. Het is Koen Joosen, kijker van het programma Een Huis Vol, die een doneeractie opzette voor de Rotterdamse Papa Jay.

Doneeractie: razendsnel 11.000 euro binnen voor oud-FC Utrechter De Kogel
De actie om geld op te halen voor oud-Utrechtspeler Leon de Kogel is een doorslaand succes. Amper drie dagen na het online opzetten van de doneeractie is al ruim 11.000 euro binnengehaald, terwijl de actie nog een maand loopt.

Doneeractie voor voormalig FC Utrecht-speler Leon de Kogel na torenhoge medische kosten
Supporters van FC Utrecht hebben een doneeractie opgezet voor Leon de Kogel. De oud-FC Utrecht-voetballer raakte in juni van dit jaar ernstig gewond bij een verkeersongeval.

VERONIQUE (25) WERD PLOTSELING KAAL: 'MIJN VERZEKERING VERGOEDT NIET GENOEG VOOR NIEUWE PRUIK'
Dit jaar kreeg Veronique uit het niets last van haaruitval. Binnen drie weken zat er geen haar meer op haar hoofd. We interviewden haar voor LINDA.meiden, maar hoe gaat het nu?

Zoon in maatpak probeert boerenbedrijf van zijn ouders te redden
Door de mestwetgeving staat het biologische ‘levenswerk’ van zijn ouders op omvallen.De overheid springt definitief niet bij, bleek donderdag in de Tweede Kamer. En dus gaat Meindert Engwerda zelf op zoek naar geld.

Inzamelingsactie voor mishandelde Leidse agent
Op Facebook is een inzamelingsactie begonnen om de mishandelde Haarlemse agent Damien Kok van de politie in Leiden een kerstpakket te bezorgen.

Doneeractie voor door brand geteisterde boer Gert uit Werkhoven groot succes
Een serie branden heeft het leven van boer Gert Snitselaar op z’n kop gezet. Zijn nichtje Corlinde is een doneeractie begonnen om haar neef een hart onder de riem te steken.

Donatiepotten leeggeroofd bij Weggeefschuur IJsselmuiden
De twee donatiepotten van de Weggeefschuur in IJsselmuiden zijn afgelopen weekend leeggeroofd. Het gestolen bedrag, ruim honderd euro, is middels een doneeractie alweer bij elkaar.

Bijna twee ton opgehaald voor ’blokkeerfriezen’
a een kleine week van inzamelen op doneeractie.nl is bijna 192.000 euro opgehaald voor de zogeheten blokkeerfriezen. Het geld is bedoeld om hun hoger beroep te bekostigen.

Mick start actie voor operatie depressieve moeder
DBS zou uitkomst kunnen bieden. Maar die vergoedt de zorgverzekeraar niet. Mick en zijn zus zijn radeloos en hopen nu zelf genoeg geld bij elkaar te kunnen krijgen om hun moeder deze behandeling te kunnen geven.

AL MEER DAN 140.000 EURO INGEZAMELD VOOR 'BLOKKEERFRIEZEN'
Voor de ‘blokkeerfriezen’ is al veel geld ingezameld. Vanochtend stond de teller van de doneeractie op meer dan 140.000 euro.

BlokkeerFriezen tikken in tien uur EEN TON aan
Hartverwarmend is het, hoe duizenden burgers onnederlands diep in de buidel tasten en in een paar uurtjes tijd een TON aan pepernoten in de juridische oorlogskas van de Blokkeerfriezen hebben gepot.

Doneeractie voor dove kinderen in Ethiopië. Doe je mee?
Carolien en Jeroen vertrekken deze maand voor de tweede keer naar Ethiopië. De afgelopen jaren hebben zij zich in Nederland ingezet voor dove Ethiopische kinderen en zijn ze een inzamelingsactie begonnen om deze kinderen sportlessen te kunnen geven.

Gedenksteen voor verdronken Meesam Rahimi bij het Prinses Margrietkanaal
In het dorp werd met grote verslagenheid op zijn overlijden gereageerd. Zijn vriend Sammy Shefa Idris zette een doneeractie op touw om geld bij elkaar te krijgen voor een herdenkingsmonumentje.

Binnen 3 jaar kregen zowel Zillah ALS HAAR MAN HERSENLETSEL...
Een kleine hypotheek erbovenop zouden we met passen en meten kunnen betalen, maar we krijgen die niet vanwege onze gezondheid. Daarom ben ik nu een doneeractie gestart zodat we straks hopelijk ons huis kunnen afmaken en eindelijk kunnen gaan genieten.

Radeloze kinderen starten doneeractie voor depressieve moeder
De moeder van Mick en Kim uit Roosendaal is al jaren depressief. Therapieën, medicijnen, elektroshocktherapie, niets helpt, aldus Mick. Omdat ze radeloos zijn, zijn ze nu een doneeractie gestart.

Vrienden lanceerden op de website doneeractie.nl een inzamelingsactie voor Dairon.
Na twee dagen stond de teller al op ruim 1.000 euro, 34 procent van het streefbedrag van 3.000 euro. „Met het geld willen we iets moois kopen voor onze vriend omdat dit het laatste is wat wij nog voor hem kunnen doen en we hem zo gaan missen”, luidt het.

Hulpactie voor hulphond met kanker: 'Hij heeft mij gered'
Nu Eli ziek is, is zijn baasje radeloos. De verzekering betaalt zijn chemotherapie niet. "Zonder hem stort mijn wereld in."

Massale roep om De Fer uit de brand te helpen, doneeractie gestart
Meewarige blikken dwalen af naar het dichtgetimmerde kot. ,,Gaat De Fer echt niet meer open?” en ,,We moeten een crowdfunding beginnen.” Dat laatste is gelukt.

... 6 7 8 9 10