In de media


Inzamelingsacties in het nieuws

De crowdfundacties van Doneeractie.nl komen regelmatig in het nieuws. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van deze nieuwsartikelen.

Binnen 3 jaar kregen zowel Zillah ALS HAAR MAN HERSENLETSEL...
Een kleine hypotheek erbovenop zouden we met passen en meten kunnen betalen, maar we krijgen die niet vanwege onze gezondheid. Daarom ben ik nu een doneeractie gestart zodat we straks hopelijk ons huis kunnen afmaken en eindelijk kunnen gaan genieten.

Radeloze kinderen starten doneeractie voor depressieve moeder
De moeder van Mick en Kim uit Roosendaal is al jaren depressief. Therapieën, medicijnen, elektroshocktherapie, niets helpt, aldus Mick. Omdat ze radeloos zijn, zijn ze nu een doneeractie gestart.

Vrienden lanceerden op de website doneeractie.nl een inzamelingsactie voor Dairon.
Na twee dagen stond de teller al op ruim 1.000 euro, 34 procent van het streefbedrag van 3.000 euro. „Met het geld willen we iets moois kopen voor onze vriend omdat dit het laatste is wat wij nog voor hem kunnen doen en we hem zo gaan missen”, luidt het.

Hulpactie voor hulphond met kanker: 'Hij heeft mij gered'
Nu Eli ziek is, is zijn baasje radeloos. De verzekering betaalt zijn chemotherapie niet. "Zonder hem stort mijn wereld in."

Massale roep om De Fer uit de brand te helpen, doneeractie gestart
Meewarige blikken dwalen af naar het dichtgetimmerde kot. ,,Gaat De Fer echt niet meer open?” en ,,We moeten een crowdfunding beginnen.” Dat laatste is gelukt.

Inzameling voor zomaar neergeschoten student: 'Dit krijgt hij van heel Nederland'
Voor de zomaar neergeschoten Sidney Ruiter (22) is al ruim 22.000 euro bijeengebracht.

10.000 euro opgehaald voor neergeschoten Groninger die verlamd raakte
Een dag na de start van de inzamelingsactie voor de Groningse student Sidney Ruiter is het streefbedrag van 10.000 euro al binnen.

Zeeuwse zamelt geld in voor Korrewegslachtoffer Sidney
Sidney, die slachtoffer werd van de Korrewegschutter, maakte onlangs diepe indruk. Zo ook bij Jasmijn Honkoop uit het Zeeuwse Ellewoutsdijk. Zij startte een inzamelingsactie.

Moeder jongste Q-koortspatiëntje van Nederland zet crowdfundactie op voor onderzoek
Angela van der Pluijm, moeder van het jongste Q-koortspatiëntje van Nederland, is samen met anderen een crowdfundactie gestart voor meerjarenonderzoek naar kinderen met de ziekte.

Kinderen van man die omkwam bij gasexplosie Woensdrecht starten doneeractie
De kinderen van de man die afgelopen vrijdag om het leven kwam bij een gasexplosie aan de Keizerstraat in Putte, in de Noord-Brabantse gemeente Woensdrecht, zijn een doneeractie gestart voor hun moeder. De teller staat inmiddels al op ruim 7.000 euro.

Crowdfunding voor huur Haarlemse (30) na plotselinge dood vriend
Vrienden van de 30-jarige Lisette uit Haarlem zijn een crowdfundingactie gestart waarmee voldoende geld moet worden opgehaald om haar huur voor het komende jaar te betalen.

Donaties stromen binnen voor ongeneeslijk zieke kapster Merel
De doneeractie voor de ongeneeslijk zieke kapster Merel van Asselt uit Tilburg loopt als een malle. In sneltreinvaart loopt de teller richting het streefbedrag van 40.000 euro. Wat hartverwarmend om te zien hoeveel Brabanders er al iets gedoneerd hebben.

Jeanne van den Reek uit Helmond wandelt om aandacht te krijgen voor vaginale kanker
Jeanne van den Reek overleefde vulvakanker. Nu gaat de Helmondse wandelen om geld maar vooral aandacht te vragen voor de zeldzame ziekte.

Groningse Sandra kreeg een plechtige uitvaart, dankzij haar collega
Een doneeractie om de begrafenis van haar overleden collega Sandra Johnson te bekostigen, leverde binnen enkele dagen bijna 12.000 euro op.

Al kwart miljoen binnen voor slachtoffers Oss
De inzamelingsactie voor de slachtoffers en nabestaanden van het ongeluk in Oss heeft tot nu toe ruim een kwart miljoen euro euro opgebracht. Het streven was 60.000 euro op te halen, maar dat bedrag werd al in één dag gehaald.

Crowdfunding slachtoffers spoordrama Oss haalt héél snel veel geld op
Een doneeractie voor de nabestaanden en slachtoffers van het spoordrama in Oss heeft vrijdagmiddag, op moment van schrijven, al bijna 50.000 euro opgeleverd en de donatie blijven binnenstromen.

Crowdfundactie gestart om vernield grafje van kleuter Luna te herstellen
Met behulp van een crowdfundactie moet er 750 euro worden opgehaald om het vernielde grafje van Luna te herstellen. De familie krijgt al veel steun uit de omgeving. "Dat doet ons onwijs goed."

Veel steun voor eigenaren afgebrand restaurant Abel
Het echtpaar verloor vanochtend vroeg hun restaurant in Poortugaal door een felle brand. Van restaurant Abel is niets meer over en ook hun naastgelegen woning is verwoest. Priscilla Dierckx is een doneeractie begonnen voor de getroffen ondernemers.

Zaankanters maken monsterrit door Europa voor neonatologie VUMC
De Zaankanters hopen met hun tour geld op te halen voor de afdeling Neonatologie van het VU Medisch Centrum.

Lelystedelingen starten doneeractie voor slachtoffers aardbeving Lombok
Wat voor Geert en Anoek uit Lelystad een heerlijke vakantie moest worden eindigde in een ware nachtmerrie. Zij verbleven op het Indonesische eilandje Gili Air toen het naastgelegen Lombok op 5 augustus getroffen werd door en zware aardbeving.

... 6 7 8 9