In de media


Inzamelingsacties in het nieuws

De crowdfundacties van Doneeractie.nl komen regelmatig in het nieuws. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van deze nieuwsartikelen.

'Volslagen onbekende' start inzamelingsactie voor nieuwe taxi Hilversumse Jolanda
Een voor haar 'volslagen onbekende' is een inzamelingsactie gestart om de Hilversumse chauffeuse Jolanda Baegen aan een nieuwe taxi te helpen. De taxi van Jolanda werd een week geleden gestolen en woensdag total loss teruggevonden.

Doneeractie voor getroffen varkensstalhouder: ‘Levenswerk in vlammen opgegaan’
,,Vreselijk als je je levenswerk in vlammen op ziet gaan.’’ Om die reden is Lisa de Ruiter een doneeractie gestart voor de getroffen familie van de varkensstal aan de Middenpolderweg in?Streefkerk.

Actie voor zieke Kelly (22) uit Breda: speciale bus voor elektrische rolstoel
Haar vrienden startten een actie op om voor Kelly een speciale bus te kopen. Want zonder die bus, kan Kelly bijna nergens heen.

‘Mike wil weer dansen’
De Sneker vriendengroep van Mike Mauris houdt een inzamelingsactie om geld in te zamelen voor een behandeling van het Zika-virus.

Henk start doneeractie voor een toekomst met zijn Marja na zwaar ongeluk in Rijen
Om aanpassingen aan hun huis mogelijk te maken, is Henk nu een doneeractie gestart. Het stel heeft niet de middelen om zelf een verbouwing te financieren.

Roegbainder Trappers in Pekela springen in de bres voor zieke Harm Velt
Als Harm het genoemde bedrag zelf moet ophoesten, heeft hij financiële steun. Hij roept daarom via doneeractie.nl mensen op om geld over te maken.

Doneeractie voor auto hulphond
Om straks zijn hulphond Denzell veilig te vervoeren is de 61-jarige Chiel Grishaver een doneeractie voor een busje of stationwagen begonnen.

Ride Out voor trike-held Willem
Zijn trike-maatjes, die allemaal veel voor goede doelen rijden, springen voor hem in de bres. Ze willen ervoor zorgen dat Willem zo snel mogelijk weer zijn eigen drie wielen heeft. Er is al een online doneeractie gestart.

Nancy (55) heeft hersenschudding die niet meer overgaat: ‘Ben een schim van wie ik was’
De Almelose is vol goede moed over de behandeling. Driekwart van de mensen heeft baat bij behandeling daar. Slecht nieuws is dat Nederlandse ziektekostenverzekeraars de behandeling niet vergoeden.

Ziekenhuisnota van 17.000 euro, na al die kilo's verdriet na overlijden 21-jarige zoon
Anthony Buijs maakte een noodlottige val. Daarna kwam een torenhoge rekening van het ziekenhuis. ,,We hebben nooit onze hand hoeven ophouden.''

Nijmeegs stel zwaargewond bij quad-ongeval in Kroatië: doneer-actie voor ziekenhuiskosten
Tot overmaat van ramp is zij niet verzekerd. Vanuit Nijmegen is een doneer-actie gestart om de slachtoffers te helpen met het betalen van hun zorgkosten van 65.000 euro

Hulpactie voor in Markelo verlamd geraakte motorcrosser
De tijdens de GP van Markelo gecrashte Fransman is blijvend verlamd geraakt en zal de rest van zijn leven in een rolstoel door moeten brengen. Extra rampzalig: de bekende zijspanscrosser wordt binnenkort vader. Er is daarom een inzamelingsactie gestart.

Vrienden zamelen geld in voor zieke hovenier Frits uit Delden
Vrienden van de ernstig zieke hovenier Frits Kroon (64) zijn een inzamelactie begonnen om de Deldenaar en zijn vrouw een steun in de rug te geven.

Hans loopt van Puttershoek naar Duitsland ter ere van overleden vrouw
Zeshonderd kilometer wandelen voor het goede doel. Hans Kooijmans uit Puttershoek gaat vanaf maandag die uitdaging aan. Hij loopt vanuit de Hoeksche Waard naar Aurach in Duitsland, ter ere van zijn overleden vrouw én om geld op te halen voor het MS Fonds.

Desiree (24) werd als kind stelselmatig misbruikt en wil een hulphond om dat te verwerken
Ze is ervan overtuigd dat een hulphond haar leven gemakkelijker kan maken. Maar gemeente en zorgverzekeraar geven niet thuis.

'Een klein mensje zou ONS GEZIN COMPLEET MAKEN'
Maar adoptie is duur: er hangt een prijskaartje aan van zo’n 65.000 euro... Hoewel we allebei hard werken, is het een heel groot bedrag. Daarom zijn we een actie voor crowdfunding begonnen.

Getuigen beginnen doneeractie voor bruidspaar uit Den Bosch dat met trouwauto over de kop sloeg
De getuigen van Ruud en Debbie van Roosmalen, het stel dat maandag met haar trouwauto over de kop sloeg, zijn een doneeractie gestart. Ze hopen zo 2.500 euro bij elkaar te krijgen om de bruidegom aan een ‘waardige vervangende BMW’ te helpen.

Vrienden zamelen geld in voor aannemer die levenswerk in vlammen ziet opgaan
Christophe Vanderplancke en zijn echtgenFrancine Verbeke uit Zonnebeke hebben samen met enkele vrienden een crowdfunding opgezet voor Laurenzo Maertens. De aannemer uit Izegem moest vorige week toezien hoe zijn levenswerk in vlammen opging.

Hondenliefhebbers in actie voor ‘Batman’
De initiatiefnemers willen dat er een diepgaand onderzoek wordt ingesteld naar de dood van de pitbull/stafford, die vermoedelijk luistert naar de naam Batman.

Supporters Helmond Sport hebben bedrag voor vuurwerkboete bijna binnen, al ruim 2500 euro ingezameld
Supporters van Helmond Sport zijn een doneeractie begonnen om een vuurwerkboete te betalen. Hun club moet van de KNVB 3750 euro betalen omdat er tijdens de wedstrijd tegen Top Oss op 3 mei fakkels werden afgestoken op de tribune.

1 2 3 4 5  ...