Inzamelingsacties in het nieuws

De crowdfundacties van Doneeractie.nl komen regelmatig in het nieuws. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van deze nieuwsartikelen.

65.000 euro opgehaald voor ouders omgekomen kinderen: 'Verslagenheid is groot'
Nadat dit weekend twee kinderen van zes en vijf jaar om het leven waren gekomen bij een woningbrand in Emmen, zetten buurtbewoners Jan en Claudia een inzamelingsactie op voor de ouders van de kinderen.

Dankzij donaties kan Marit (11) uit Vroomshoop naar Georgië voor bijzondere behandeling
Marit Bakhuis uit Vroomshoop kampt al bijna haar hele leven met ernstige blaasontstekingen. Antibiotica helpen nog maar nauwelijks. Een experimentele behandeling met bacteriofagen kan de bacterie mogelijk wel uitroeien.

Crowdfunding voor onderzoek naar dood fotomodel Ivana Smit
Familie en vrienden van fotomodel Ivana Smit zamelen geld in om een eigen onderzoek naar haar dood te kunnen bekostigen.

Familie model Ivana (18) start actie
De familie van het overleden model Ivana Smit is een doneeractie gestart. De nabestaanden hopen in elk geval 4000 euro in te zamelen om de reiskosten van een Nederlandse patholoog te kunnen vergoeden.

Kees financieel aan de grond na overlijden zoon door zwavelzuuraanval
Kees van Dongen is op en zit financieel aan de grond. Hij zegde zijn baan op om zijn zieke zoon bij te staan en stak al zijn geld in het reizen naar het ziekenhuis in Engeland en België. Nu is er een doneeractie voor hem in gang gezet.

Bellen met Robin, de man achter de doneeractie.
Kijk, da's nou fijn. Gistermiddag zochten we contact met Robin van Prattenburg, de stille kracht achter de doneeractie voor de BlokkeerFriezen

Al meer dan 30.000 euro bij inzamelingsactie voor 'helden die anti-pieten stopten'
De voorstanders van Zwarte Piet die gisteren de A7 bij Joure blokkeerden, worden mogelijk strafrechtelijk vervolgd. Naar aanleiding daarvan startte Flevolander Robin van Prattenburg gisteren een geldinzamelingsactie.

Lyme-patiënt Lisanne start begin 2018 met stamcelbehandeling
Goed nieuws voor Lyme-patient Lisanne uit Den Helder: begin volgend jaar gaat ze naar Duitsland om daar een stamcelbehandeling te krijgen.

Doneeractie voor zwaar getroffen Zeeuws gezin enorm succes
Een dronken automobilist verwoestte vorige week de levens van een compleet gezin. Met hoge snelheid werden vader Jeppe (41) en zoontje Mees (6) van hun fiets gereden. Ze raakten allebei zwaargewond.

Crowdfunding-actie voor Lyme-patiënt Robin (18) groot succes
„Het is waanzinnig. We zijn er compleet ondersteboven van. Het is totaal onwerkelijk. We zijn stomverbaasd door alle berichten en donaties.”

Doneeractie om Noordwijkse weer achter het stuur te krijgen
Noordwijk – Onder de titel “Help Jannie weer autorijden” is een doneeractie gestart voor Jannie van Beelen.

DOETA (19) START CROWDFUNDINGSACTIE NA INBRAAK IN STUDENTENHUIS
Op Tweede Kerstdag was de Amsterdamse Doeta Aartsma (foto) bij haar ouders, net als haar andere zeven huisgenoten. Toen één huisgenoot om 21.00 uur nog even langs huis ging, zag ze dat er was ingebroken.

KLAS ZET ACTIE OP TOUW VOOR FAMILIE OVERLEDEN MEISJE
Pas zeven maanden oud was ze, Jermaines dochtertje Jasmine dat op Kerstavond overleed. De uitvaart vindt morgen plaats en brengt torenhoge kosten met zich mee, die de familie niet zomaar kan betalen.

1 2 3