Tegen energiearmoede oud Welkom Energie klanten

Tegen energiearmoede oud Welkom Energie klanten | Geld inzamelen
 
 

Door het faillissement van Welkom Energie zijn heel veel mensen in de problemen gekomen. Soms verdrievoudigd bij oud klanten de energierekening door de nieuwe tarieven bij Eneco. Tot extreem hoge nieuwe termijnbedragen die niet op te hoesten zijn voor veel mensen. Oud klanten zitten hierdoor soms letterlijk in de kou, laten hun verwarming uit en maken zich zorgen hoe ze de maand doorkomen. Wij als initiatiefnemers van deze doneeractie willen juist nu kijken of we voor deze groep die het nu extra moeilijk heeft een steuntje in de rug kunnen bieden. Omdat niemand hun helpt. Door ze te voorzien van cadeaubonnen en middelen om de koude December maand die eraan komt toch wat aangenamer te maken en ook voor hun een mooie kerst mogelijk te maken. Helpt u mee? Samen kunnen we elkaar helpen! 

Wilt u als bedrijf iets sponsoren? Neemt u dan ook zeker contact op! Zoek mij even op via de socials en ik neem contact met u op. Dankjewel alvast namens de oud klanten van Welkom Energie.

Richard Dijksma
12-12-2021

Vanavond is de tweede ronde met cadeaubonnen verloot. De winnaars zijn bekend gemaakt op de Facebook groep 'Gedupeerden Welkom Energie'. Begin januari doen we de laatste verloting. Dus elke euro die je doneert, komt zeker terecht bij mensen die het heel goed kunnen gebruiken.


Richard Dijksma
02-12-2021

Vandaag hebben we het streefbedrag van € 2500,- gehaald. Omdat dit al is gelukt in slechts 1,5 week naar start van de actie, hebben we besloten een tweede trance cadeaubonnen te gaan verdelen vlak voor kerst. Het nieuwe streefbedrag is daarom verhoogd. Blijf vooral doneren en wil je kans maken op de eerste cadeaubonnen meld je dan aan via de Facebook groep 'Gedupeerden Welkom Energie'.


Richard Dijksma
01-12-2021

De verloting van de eerste cadeaubonnen (bijna 45 stuks) is gestart via de Facebook groep 'Gedupeerden Welkom Energie'. Na aftrek van de kosten van de website Doneeractie.nl verdelen we € 2075,- aan cadeaubonnen, waarbij de eerste al 3 december en het restant 12 december verloot worden. Meld je aan bij de Facebook groep als dit echt voor verlichting zorgt! Je staat er niet alleen voor.


Richard Dijksma
29-11-2021

1 december volgt meer informatie over het verloten van de eerste 30-35 cadeaubonnen. Hou deze pagina en de facebook groep 'Gedupeerden Welkom Energie' in de gaten.


Richard Dijksma
25-11-2021

Nog geen week online en we staan al op bijna 75%. Ook als we snel het streefbedrag halen, blijft doneren mogelijk. We kunnen dan nog meer mensen helpen dan we hadden gehoopt. En blijft er geld over? Dan gaat dit naar de Voedselbank Nederland. Zodat ook dat geld terecht komt bij de mensen die het echt goed kunnen gebruiken in de dure December maand.


Richard Dijksma
24-11-2021

Er is de afgelopen dagen regelmatig media aandacht voor de doneeractie. Zo stond er al een bericht op de website van de Telegraaf en zijn opnames gepland voor een TV programma. Binnenkort meer daarover. Wilt u ook een bericht plaatsen rond deze actie, neem dan contact met ons op.


Richard Dijksma
23-11-2021

Begin december worden de eerste cadeaukaarten verdeeld via de Facebook groep 'Gedupeerden Welkom Energie'. Volg vooral deze pagina als je extra zwaar wordt getroffen door het faillissement en de zeer hoge tarieven van Eneco. 


158 donaties
€ 3.510,00
Doel: € 2.500,00
140%

Deze actie is gesloten.