Stichting Diam's Particuliere Hulp

Stichting Diam's Particuliere Hulp | Geld inzamelen
 
 
Zoveel mogelijk mens en dier hulp en ondersteuning bieden waar nodig.

Dagelijkse inzet voor de minderbedeelden, zieke en hulpbehoevende mensen, senioren, alleenst. ouders, alleenstaanden, jonge moeders, dak en thuislozen, zo nodig en mogelijk vluchtelinggezinnen uit oorolgsgebied, tevens inzet voor de Dieren in nood. Kortom bij ons word niemand vergeten!

Wij zamelen in Levensmiddelen, kleding, verzorgingsartikelen, linnengoed, kinder/baby kleding en artikelen, schoolspullen. speelgoed, fietsen voor de kinderen, zo nodig ook goederen, inrichting waar nodig. De taart en aankleding voor de Sweet Sixteen Party voor de opgroeiende kinderen waarvan de ouders het niet zelf kunnen bekostigen word ook niet vergeten. Verjaardagen zo nodig voor de kinderen, Sinterklaas brengt of deelt de pakjes voor de kinderen van de minderbedeelden zo ook onze Kerstman brengt of deelt de Kerstpakketten voor de mensen die het nodig hebben, kinderbingo met zeer veel en leuke prijsjes, bingo vor de mensen die er anders nooit uit komen, Carnavalskleding voor de kinderen en de mensen, en een extraatje op zijn tijd voor de kinderen in de vakantie of in het weekend als verrassing, van Cafetaria, Chines, IJssalon, Pizzeria, ook onze Paashaas is er met spelletjes en allerlei lekkers voor de kinderen, verder leggen wij contact met verhuurders zo nodig, formulierenhulp, afspraken hulp, zo nodig doorverwijzing naar desbetreffende instanties, wij zijn zeer breed in de hulp en/of ondersteuning alles wat nodig en mogelijk is zullen wij ons volop voor inzetten. 

Natuurlijk zijn en blijven wij uiteraard wel afhankelijk van de mensen, bedrijven, winkeliers, vrienden, kennissen, en allen die ook maar iets hierin kunnen betekenen voor ons. Helaas is het zo dat wij totaal nergens een finaciele ondersteuning van mogen ontvangen, en bekostigen alles nog steeds zelf iets dat voor ons ook zeer moeilijk word. De huur van de opslag betalen we uit eigen zak iets dat eigenlijk bijna niet meer haalbaar is net als het dagelijkse gebruik van de auto ook dat is een kostenpost, evenals de telefoon hoort hier ook bij. Alles brengt kosten met zich mee en omdat wij het zeker niet willen laten afweten en het liefst nog meer mensen willen blijven ondersteunen in deze zeer moeilijke tijd waar de huur blijft stijgen de vaste lasten alleen maar hoger worden en de zorgverzekering soms niet te batalen is waardoor steeds meer mensen en helaas kinderen de dupe van worden hebben wij besloten om dan toch een actie op te zetten en hopen echt vanuit ons hart om zeer veel mensen te bereiken met net als wij het hart op de plek waar het hoort.

Als wij allen de handen ineen slaan en zo kunnen voorkomen dat er geen kind meer zonder winterjas en/of zonder ontbijt de deur uit gaat wij het leven van deze kinderen/mensen iets aangenamer te kunnen maken en geen Dier meer aan het lot word overgelaten de mensen een dak boven het hoofd hebben/kunnen houden zullen we allen toch met een beter gevoel aan tafel zitten en ons bed opzoeken, een gevoel van dankbaar zijn dat wij hierin iets hebben mogen betekenen, met dat gevoel sluiten wij de maar al te vaak de dag af! En denkt u vooral niet dat betreft mij niet..want het kan maar zo anders zijn door ziekte, scheiding, beeindiging van de zaak, noodgedwoongen verkoop, tal van redenen zijn hiervoor te bedenken, ieder mens heeft zijn eigen verhaal. Ook dan zijn wij er!

Gezien er steeds meer aanvragen binnen komen en zeker noodsituaties waar wij vanuit ons hart gehoor aan willen geven hebben wij uw steun zeer hard nodig. Wij willen nog verder uitbreiden maar helaas kunnen wij dit niet alleen en zonder finaciele ondersteuning zijn de mogelijkheden hiervoor momenteel te beperkt..helaas. Zelf kunt u uiteraard een kijkje nemen van het topje van de ijsberg van wat wij doen en wie wij zijn. Facebook pagina St, Diam's Particuliere Hulp.

Mocht u vragen en/of suggesties hebben wij staan u graag te woord.

St. Diam's Particuliere Hulp.

Contact; 0628079237.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.