Steun M4M, steun de minima's in Nederland.

Steun M4M, steun de minima's in Nederland. | Geld inzamelen
 
 

M4M helpt en ondersteunt hulpbehoevende gezinnen en (alleenstaande) moeders. Haar doel is om de minima's in Nederland een beter leven te geven. Zij maakt noodpakketten kleding, speelgoed en zo nu en dan voedselpakketten. Ook organiseert zij gezellige middagen om even eruit te zijn en niet te hoeven nadenken over de dagelijkse zorgen. 

Aangezien M4M een non-profit organisatie is, zonder inkomsten en zij amper tot geen budget heeft, heeft zij uw hulp nodig om het wat dragelijker te maken voor de minderbedeelde gezinnen in Nederland!

Nederland gaat steeds verder achteruit, steeds meer minima's door welke reden dan ook. Gezinnen die buiten de boot vallen bij instanties maar wel hulp nodig hebben.

Omarm elkaar, sta eens stil bij een minima gezin die door welke financiële reden dan ook niet in staat zijn om wat leuks met de kinderen te kunnen doen. De kinderen kunnen er niks aan doen. Maar samen met M4M kunnen wij het de gezinnen wel makkelijker maken. Een mooier Nederland begint namelijk bij ons zelf!

Steun M4M, steun de minderbedeelde gezinnen in Nederland!

 

WEB www.stichtingm4m.nl

MAIL info@stichtingm4m.nl

TEL 06 29277252

 

KvK 69895775

RSIN 858056367

B. Jansen
06-12-2018

Afgelopen jaar hebben wij meer dan 750 minderbedeelde gezinnen kunnen helpen! En maar liefst 200 moeders een geweldige verwendag kunnen bezorgen. 

Volgend jaar hopen wij veel meer gezinnen te kunnen helpen, maar daar hebben wij uw hulp bij nodig om dit mogelijk te kunnen maken! 

 

Stichting M4M is een non-profit organisatie zonder grote bazen. Wij werken volledig op vrijwillige basis. Alle opbrengsten gaan dus geheel naar de noodpakketten en de evenementen voor de minderbedeelden.2 donaties
€ 20,00

Deze actie is gesloten.