SAR NEDERLAND wenst Summerfun 365 boot | Geld inzamelen
 
 

SAR NEDERLAND wenst Summerfun 365 boot


Sar Nederland is een efficiënt inzetmiddel die op professionele en gestructureerde wijze gebieden kan doorzoeken, dit samen met andere hulpverlenende instanties zoals politie/kustwacht, KNRM en brandweer. Samen met onze partner 112-water kunnen we op efficiente manier de wateren doorzoeken met meerdere sonarboten. 

Onze ondersteuning bestaat uit getrainde en gedisciplineerde manschappen die door politie en/of familie kunnen worden ingezet bij gecoördineerde zoekacties naar vermisten op het water en/of land. Door onze transparantie, expertise, kennis en gedrevenheid hebben wij een grote meerwaarde bij het zoeken naar vermisten.

Wij hebben een grote wens om een nieuwe boot te verkrijgen en wel een Summerfun 365. Deze boot zal een grote aanwinst zijn en inzetbaar in kleine wateren, grachten en meren. De boot is geschikt voor onze sonar-apparatuur. Wij willen u vragen om onze wens in vervulling te laten gaan, zodat wij ons werk op een correcte manier kunnen voortzetten. Uw hulp, betekent hulp voor iedereen die vermist wordt en hulp voor de familie die in onzekerheid zit. 

Namens SAR Nederland onze hartelijke dank en een diepe buiging voor uw steun!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

32 donaties
€ 2.465,00
Doel: € 3.500,00
70%