Missy haar laatste kans!

Missy haar laatste kans! | Geld inzamelen
 
 
Missy haar laatste kans!

Dit is mijn allerliefste mooie hondenkind Missy. Missy is nog maar 5 jaar en sinds 1 1/2 week weet ik dat zij een cyste of een hersentumor heeft. Missy haar leventje is niet altijd makkelijk geweest. Een pech vogeltje! Maar ondanks pijntjes en ongemakken is ze altijd een harde tante geweest. Altijd een vrolijk, speels en happy hondje die gek was op wandelen. Altijd mijn steun in moeilijke tijden als ik weer ziek ben. Ook na het overlijdén van haar ppoezemaatje 12 weken geleden, de ziekte van haar andere poezemaatje die door stress na het overlijden van haar maatje een auto-immuunziekte heeft. 

Missy heeft een enorme cyste of tumor van 1,5 cm in haar hersentjes die het dierenziekenhuis in mijn woonplaats niet kan opereren. Ik heb 2 opties. Of laten inslapen op korte termijn of haar nog een kans geven en laten opereren door de universteitskliniek voor gezelschapsdieren in Utrecht. Deze kans grijp ik aan! De kostenraming is binnen en komt op 3400 euro. Naast alle andere onkosten die zijn gemaakt en nog worden gemaakt is de bodem in zicht. 

Ik hou niet van bedelen of vragen, maar missy en ik kunnen nu wel wat hulp gebruiken. 

Missy en ik kunnen niet zonder elkaar, ze is mijn maatje, mijn alles.. wij zijn 1! Ik moet haar deze laatste kans geven! 

Karin kuipers
30-10-2018

Update

Lieve allemaal,

Missy is donderdag 25 oktober geopereerd zoals velen van jullie weten.

Er werd gedacht aan een cyste, maar een duidelijker scan in Utrecht van een week voor haar operatie lieten beelden van een hersentumor zien.

We zijn dus uitgegaan van een tumor. Ons angst was dat missy zou komen te overlijden tijdens de operatie of de tumor toch niet operabel zou zijn. 

Missy werd vorige week om 8.45 uur onder narcose gebracht. Fantastisch dat men dat op ons verzoek in de spier wil spuiten. Missy is angstig aan het worden als je aan haar pootje komt voor een infuus. Het brak mijn hart toen ik afscheid moest nemen, maar dat zal iedereen herkennen. Eerst ging men bezig met de pre-operatie (scheren en aftekenen) en aansluitend de hersenoperatie. Angstige lange uren braken aan. Ik kan niet omschrijven hoe angst voelt. Angst voor het telefoontje van de chirurg., want het verlossende telefoontje zou pas komen tussen 14.00 en 14.30 uur. 

Tot plotsseling 1 van de chirurgen bij ons kwam staan om 13.00 uur,  ons een hand gaf en zei dat de operatie was geslaagd en missy weer wakker was. De tranen schieten weer in mijn ogen. Wat waren we en zijn we trots op ons meiske.

Missy is toen naar de ic afdeling gegaan voor 24/7 zorg. Nu braken voor ons weer 48 spannende uren aan, want in deze uren kunnen de hersenen opzetten als een spons. Mooi, maar ook erg verdrietig was het om Missy te volgen via de webcam. Ik had de computer de hele dag aan. 

Iom de chirurg hadden we besloten na de operatie niet naar missy te gaan. Vaak raken ze overstuur en bij missy wist ik dat zeker.  In het gesprek na de operatie vertelde de chirurg dat missy een cyste had die aan het overlopen was. Ze was de week voor de operatie ook zieker geworden. Dat in de cyste helder vocht zat, wat heel goed was, maar dat om de cyste onrustig weefsel zat. Dat is naar het lab gegaan voor onderzoek. Het is dus nog erg onzeker of het goedaardig weefsel is. We duimen! 

Missy mist dus door de operatie een stukje schedeldak. Dat is niet teruggeplaatst ivm afstoting. Wel hebben ze vanuit de bil spierweefsel verplaatst naar de open plek om de hersentjes af te sluiten en gedicht met haar eigen huidje. 

Sinds afgelopen zaterdag is Missy weer thuis. Dat was echt moeilijk. Ze was erg overstuur en onrustig, piepen.. En als je je allessie ziet onder pleisters, kaalgeschorenkoppie, oor en bil.... Dan moet je echt slikken. Maar mijn bikkeltje doet het goed. Ze eet goed en neemt braaf haar medicatie en slaapt heel veel. Slapen heeft ze in Utrecht niet gedaan de lieverd. Ze heeft nu 6 weken benchrust. Mag alleen aan de lijn lopen, niet rennen, niet springen etc. En helaas sinds zondag die verschrikkelijk kap. Maar ook dat maakt haar niets uit. 8 november is Missy jarig en gaat onze dierenarts de hechtingen verwijderen en ook de kap. Dus dan is het dubbel feest voor haar.

lieve donateurs... Hoe kan ik jullie bedanken voor jullie bijdrage aan de operatie van Missy.

Jullie zijn lieverds😘😘


34 donaties
€ 475,00
Doel: € 3.000,00
15%

Deze actie is gesloten.