Magische prinsessendag LINDA.foundation

Magische prinsessendag LINDA.foundation | Geld inzamelen
 
 
Magische Prinsessenmiddag voor LINDA.foundation Image result for t kabouterke kloosterzand

Hallo allemaal! 

Samen met de Sneeuwzusjes van Er Was Eens organiseren wij, Lashonda en Fabienne, een betoverende prinsessendag op 8 mei te Kloosterzande! 

Er zal leuk geknutseld worden, gedanst worden en natuurlijk zullen er leuke foto’s gemaakt worden om het een onvergetelijke middag te laten worden! Als magische afsluiter van deze dag is er een prinsessenverkiezing, dus trek je prinsessenkleding maar aan! Wie weet neem jij dan een leuke prijs mee naar huis! De mooie knutselwerkjes mogen uiteraard ook mee naar huis!

Namens Miss Beauty of Zeeland 2019 zetten wij ons in voor LINDA.foundation. Deze stichting zamelt geld in om kansarme gezinnen met kinderen te steunen door middel van cadeaubonnen. Dit jaar blijft het opgehaalde geld door ons als finalisten Miss Beauty of Zeeland 2019 in onze eigen provincie! Dit motiveert ons des te meer om geld op te halen voor deze gezinnen met kinderen. Helpen jullie ook mee? 

De kosten om mee te doen zijn 10 euro per kind. Het gehele bedrag gaat naar LINDA.foundation. Wil jij jezelf opgeven? Dit kan door via de onderstaande link het bedrag te storten met je naam! 

Let op! Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus geef je snel op! Vol is vol. 

Ouders zijn van harte welkom om samen met hun
kinderen mee te komen naar deze betoverende dag! 

Wij zien jullie graag op 8 mei in ’t Pannenkoekenhuis
’t Kabouterke te Kloosterzande om 13:00!
Het duurt ongeveer twee uurtjes.

 


Liefs,

Lashonda en Fabienne Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 30,00
Doel: € 200,00
15%

Deze actie is gesloten.