Life Matters

Life Matters | Geld inzamelen
 
 
Help ons andere te helpen

Allereerst hartelijk dank om de moeite te nemen om ons verhaal te lezen. Wij (hoofd) oprichters van de organisatie Life Matters zijn Stefan Muller en Aleida beugelink. Wij zijn deze organisatie begonnen omdat wij graag andere mensen helpen.

Voor goede vrienden van ons hebben wij een aparte doneerpagina via deze site aangemaakt. Dit omdat zij een dochter hebben met een bijzondere gen afwijking. Hierdoor komen er veel complicatie's bij kijken en is zij rolstoel gebonden. Daardoor is het plan onstaan om een rolstoel bus te verwezenlijken. meer hierover kunt u lezen op deze link: Fithri's strijd

Nu willen wij dergelijke actie's helpen door een donatie te doen. Dat kan via deze pagina of op heel veel andere manieren. Zo verkopen wij kaarsen, paracord armbandjes, zeepjes, bad bruisballen en buddha beeldjes. De opbrengst hier van gaat natuurlijk naar doelen die wij steunen. Naast deze ideeën gaan wij nog meer andere leuke dingen doen om geld in te zamelen voor (particuliere) goede doelen.

Voor al onze goede doelen en actie's wil ik u verwijzen naar onze Facebook pagina

Hier kunt u zien welke actie's wij voeren en welke doelen wij steunen.

Kindertijd!
08-09-2018

Op dit moment zijn wij bezig met kaarsen maken. Kaarsen opzich kosten niet zoveel. Maar om een mooi bedrag te kunnen ''verdienen'' Willen we nog veel meer kaarsen maken. U kunt ons helpen door te doneren. Dit kan al vanaf € 5,-

Met dit bedrag kopen wij kaarsen in en bedrukken wij die zelf. De bedrukte kaarsen gaan voor een x bedrag weg. Met de opbrengst hier van helpen wij ''particuliere'' doelen. Mensen zoals jij en ik, die het moeilijk hebben of een bepaalde last dragen.

Help jij ons mee?


1 donatie
€ 10,00
Doel: € 25.000,00
0%

Deze actie is gesloten.