Help oudcollega naar zieke moeder in Brazilië!!

Help oudcollega naar zieke moeder in Brazilië!! | Geld inzamelen
 
 
Help mijn oudcollega naar zieke moeder!!

Vraagtekens, een hoop angst en veel onzekerheid. Wat als jij niet bij jou moeder kan zijn in zo'n moeilijke tijd?

De moeder van mijn oudcollega is woonachtig in Brazilië en is ontzettend ziek. De artsen kunnen niets meer voor haar doen. Ze is wanhopig, verdrietig en bang dat ze niet de laatste momenten met haar moeder samen kan delen zonder zorgen en oplopende schulden die ze moet gaan maken. 

Ilindia heeft hier haar leven opgebouwd met een mooie toekomst voor ogen maar zij moet in deze moeilijke tijd haar moeder missen. Ze kan er niet voor haar zijn en de laatste herinneringen met haar delen, wat haar ontzettend veel verdriet doet. Ik zie de pijn in haar ogen maar ook de kracht om door te zetten. 

Ze heeft haar baan opgezegd  om naar haar moeder te gaan en alle laatste momenten samen met haar delen. Maar best lastig als je niet veel geld hebt en moet kijken hoe je die maanden gaat overleven zonder inkomen daar. Een vliegticket, de laatste leuke dingen met haar moeder doen, wetend dat er een afscheid geregeld en betaald moet worden en dan ook nog een aantal vaste lasten van haar zelf. Ze heeft een ontzettende doorzettingskracht en in korte tijd al wat gespaard, ik enn haar collega's hebben al wat ingezameld en geholpen, maar helaas nog niet genoeg om haar laatste wensen te laten vervullen zonder zorgen.

Ik wil haar extra helpen om haar droom waar te maken en haar de mooiste herinneringen met haar moeder, zonder nog meer zorgen te geven. 

Ik wil haar graag de kans geven om zonder extra zorgen naar haar moeder te kunnen in Brazilië voor de laatste tijd die ze kan spenderen met haar. Ik weet hoe belangrijk het is om nu bij je moeder te kunnen zijn om alles met haar te delen en haar het vertrouwen te geven dat alles goed komt. 

Iedere kleine bijdrage is mooi meegenomen om haar zo snel mogelijk bij haar moeder te krijgen.   

HELP JIJ MIJ MEE? 😘Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 20,00
Doel: € 3.500,00
0%

Deze actie is gesloten.