Help ons om kinderen te helpen in Roemenië!

Help ons om kinderen te helpen in Roemenië! | Geld inzamelen
 
 
Kunt u ons helpen om naar Roemenië te gaan en daar kinderen te helpen?!

Kunt u ons helpen!!?

Wij gaan naar Roemenië, naar het dorp Olteanca, om daar kinderen op te vrolijken en hun iets bij te brengen. Ook gaan we bouwen aan slaapplaatsen boven een kerk, hier kunnen ze dan altijd slapen als het te koud is!

De kinderen groeien om op in hele slechte omstandigheden. Vaak slecht gebouwde huizen waar ze in leven, wat prima kan in de warme zomers. Maar zodra de winter weer komt is het veel te koud. Een vuurtje is dan meestal de enige warmtebron. Ook een veel voorkomend probleem is dat de kinderen geen kans krijgen op een goede toekomst, omdat de vader vaak al het geld verzuipt..

Daarom gaan wij er in de zomer van 2018 heen met een groep jeugd. Een deel gaat kinderwerk doen, en een deel gaat bouwen aan de kerk. Kinderen uit de hele buurt komen er op af en hebben de tijd van hun leven. We proberen zoveel mogelijk kinderen even alles te laten vergeten en een goede tijd te geven. We proberen ze ook iets bij te brengen, waar ze de rest van hun leven wat aan hebben.

2 jaar geleden zijn we hier al geweest en graag gaan we weer terug en bouwen we verder aan de slaapplekken, en ook aan de kinderen! Iedereen verdient een leuke kindertijd en een kans op een eerlijke toekomst! (zie fotos!)

Steunt u ons?

1000 euro is niet genoeg maar het zou zo helpen!!

U steun wordt zeer gewaardeerd!

Alvast bedankt!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.000,00
1%

Deze actie is gesloten.