Help kindjes met aangeboren afwijkingen Indonesië

Help kindjes met aangeboren afwijkingen Indonesië | Geld inzamelen
 
 
Help kinderen met een aangeboren afwijking op Indonesië.

Als ouder van een kindje geboren met een schizis ben ik enorm dankbaar dat wij de juiste hulp hebben gekregen en het gezichtje van ons zoontje zo mooi hersteld is. 

Wij kregen een intake, operatie, opname en nazorg en omdat dit volledig vergoed werd door de verzekering hebben wij hier geen enkele euro aan hoeven betalen buiten de zorgverzekering om.

Wij hadden een kans! Op de vaak veraf gelegen eilanden van Indonesië hebben ze deze kans niet. 

Er zijn geen/nauwelijks ziekenhuizen of zorgvoorzieningen op de ver gelegen eilanden als Flores, Sumba en Rote. 

Stichting Kolewa zet zich in om kinderen die met aangeboren afwijkingen geboren worden te helpen. Ze organiseren zorgvoorzieningen en bieden functieherstellende operaties aan in samenwerking met de lokale ziekenhuizen die op de grotere eilanden liggen. 

I am beloved wilt zich inzetten voor stichting Kolewa. Juist omdat wij als ouders zelf hebben meegemaakt hoe het is om een kindje met een schizis te krijgen en te dealen met een zware operatie.  

Het is niet niks. Zeker niet voor het kindje zelf. De operatie van ons kindje waarbij zijn lip en neus hersteld werden duurde al 1.5 uur. Een operatie aan een grotere afwijking van de lip, neus, het verhemelte, de huig of elders duren alleen maar langer en zijn complexer. 

Als ouder voel je je machteloos. Je maakt je zorgen. Wij hadden zorgvoorzieningen. Hoe moeten deze ouders zich  voelen die hun kind deze operaties niet kunnen bieden omdat daar de financiële middelen niet voor zijn door armoede?! 

Helpt u alstublieft mee? Het is zó nodig!

Het doel is om 5 kinderen met schizis te helpen en 2 kinderen met de aandoening anusatresie. Zij zijn geboren zonder anus en zijn volledig afhankelijk van een stoma. De kinderen met een schizis kunnen zonder onze hulp net als de kinderen met andere aangeboren afwijkingen niet geholpen worden. Omdat ze voedingsproblemen kunnen ontwikkelen (eten/drinken met een schizis gaat niet goed, het voedsel komt in de neusholte terecht) gaan veel baby's dood als ze niet geholpen worden. 

De operaties worden op Indonesië niet vergoed. Op de verre eilanden is geen zorg voorhanden. Stichting Kolewa draait volledig op giften en donaties om deze zorg te kunnen bieden.

Helpt u alstublieft mee? 

Na contact met de stichting zijn de volgende kosten in kaart gebracht: 

5 kinderen x 5 maal verblijven voor en na operatie a 550 euro= 2750 euro

5 kinderen x 5 schizis operaties a 600 euro= 3000 euro

2 kinderen x 2 operaties anusatresie a 1250 euro= 2500 euro 

 

Totaal  nodig om 7 kinderen te helpen: 8250 euro. 

 

Meer is altijd welkom!!! Zo kunnen meer kinderen geholpen worden. 

We zouden het zeer waarderen als deze actie massaal gedeeld wordt.

Namens I am beloved en stichting Kolewa enorm bedankt! 

 

www.kolewa.com

info@kolewa.com

www.iambeloved.nl

info@iambeloved.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00
Doel: € 8.250,00
0%

Deze actie is gesloten.