Help Fraukje de behandeling mogelijk te maken! | Geld inzamelen
 
 

Help Fraukje de behandeling mogelijk te maken!

Na ruim vijf jaar doorzetten nog steeds niet hersteld, maar wel nieuwe hoop

(Deze tekst is geschreven met hulp van Peter van Duren, Jerica Olsthoorn en nog heel veel andere lieve mensen,  Dankjulliewel allemaal!!!)

Even voorstellen
Ik ben Fraukje. Ik ben van nature blij, optimistisch, vrolijk, spring-in - het - veld en grappig (Heb ik van horen zeggen ;) ).

Samenvatting
Begin 2014 zeg ik mijn baan als leerkracht op, om mij volledig te kunnen richten op kinderyoga in het onderwijs. Want de animo voor kinderyoga neemt meer en meer toe.
Een schijnbaar onschuldig ongeluk in maart 2014 blijkt daar toch een fikse streep door te zetten. Na vele kostbare behandelingen met weinig resultaat, heb ik nu mijn hoop gevestigd op een veelbelovende behandeling die alleen in de Verenigde Staten wordt aangeboden.
Helaas worden de kosten van deze behandeling niet vergoed door de zorgverzekeraar.
Vandaar deze crowdfunding.

Ondanks dat ik het vervelend vind een beroep te doen op anderen, toch de vraag: 'Help jij mij mee weer de oude te worden?' Ik wil nog zo graag meedoen. Meedoen met bijdragen aan de maatschappij, aan de nieuwe generaties aan plezier hebben in het leven! Vandaar mijn vraag. Doneer een beetje, ik heb nog zoveel te geven! 

Echt zo enorm BEDANKT!

Voor het ongeluk: een 100% energieke vrouw

Voor het ongeluk was ik een jonge energieke vrouw, volop bezig om o.a. kinderyoga te introduceren in het onderwijs, 2x per week lekker hardlopen, 1x per week ashtanga yoga, boeken lezen, gezellig socializen met vrienden en concerten en festivals bezoeken. Samen met mijn partner wilden we ons in de zomer van 2014 als vakantiepleeggezin aanbieden. Een verre reis stond op het programma.

Na het ongeluk: beperkt tot 15% van mijn vroegere mogelijkheden

Na het ongeluk, er knalde iemand achter op mijn auto terwijl ik voorrang verleende aan een fietser, was ik een totaal ander mens. Toenemende pijnklachten in mijn nek, hoofd, rug en armen. Een piep in mijn oren die steeds harder werd. Doorlopend misselijk. Het gevoel dat er iets in mijn nek niet goed zat. Lezen ging niet meer. Rekenen ging niet meer. Bekende mensen herken ik niet. Ik vergeet alles. Prikkels komen versterkt binnen. Stress symptomen zijn er zonder aanleiding. Intense moeheid. Noem het maar op.

Nu na 5 jaar intensief doorwerken naar herstel: 30%

Na vele kostbare behandelingen met weinig resultaat, is er inmiddels wel wat vooruitgang geboekt en ik heb ik me aangepast aan mijn huidige mogelijkheden. Maar al die tijd heb ik me vastgehouden aan de mantra: “voor nu accepteer ik de situatie, maar ik kan me er niet bij neerleggen”. Al die tijd heb ik het gevoel gehad dat meer herstel mogelijk is.

Consult bevestigt gevoel en hoop

In april van dit jaar (2019) lees ik een succesverhaal van Martine met vergelijkbare klachten, die bij Cognitive fx in Utah een behandeling heeft ondergaan. Haar verhaal lijkt zo op dat van mij, dat ik heb besloten om een consult te boeken bij Cognitive fx. Dat consult heeft mijn gevoel en hoop dat meer herstel mogelijk is nog sterker bevestigd. Zij hebben ervaring met het oplossen van klachten waar ik al ruim 5 jaar tegen aanloop.

Hoe gaat de behandeling bij Cognitivefx

Op 4 september 2019 wordt er een MRI scan gemaakt van mijn nek en hersenen terwijl ik opdrachten maak. Hierdoor wordt zichtbaar welke delen van mijn hersenen te veel of te weinig bloedtoevoer krijgen. Daarna kan er een intensief en gericht behandelprogramma voor mij worden gemaakt, om die hersendelen weer aan het werk te zetten zodat herstel mogelijk is. Afhankelijk van de resultaten zijn mogelijk extra behandeldagen nodig.

Meer dan 1000 mensen met vergelijkbare klachten zoals die van mij zijn mij al voorgegaan met goede resultaten.

Meer informatie

Cognitive FX: https://www.cognitivefxusa.com/
Verhaal van Martine: http://app.heraut-online.nl/article/247239/martine_opgetogen_terug_uit_utah
Verhaal van Eva Krook: https://www.linkedin.com/pulse/over-hoop-na-hersenschudding-pcs-eva-krook/
Verhaal van Alies Kool: https://www.linkedin.com/pulse/ik-ben-er-weer-nou-ja-bijna-alies-kool/


 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

85 donaties
€ 3.221,00
Doel: € 10.000,00
32%