Troostmuziek geef je door

Troostmuziek geef je door | Geld inzamelen
 
 

GROOT VERLIES & MUZIEK

Met het geld van deze doneeractie kan ik voor mensen die met een groot verlies te maken hebben liedjes  schrijven en opnemen. Speciaal voor de ouders van kinderen en jongeren die veel te vroeg of plotseling zijn overleden, componeer en zing ik persoonlijke troostende liedjes. In samenwerking met Karin Anbergen (Lichtgidsen) en Lia Spikmans geef ik zorgvuldig en met liefde woorden aan hun verlies. In deze speciaal geschreven liedjes leven de kinderen voort en brengen ze ouders ondersteuning in het rouwproces.

Enkele reacties over eerder geschreven liedjes:

"In het lied komt ze weer helemaal tot leven..."

"Dankjewel Martine... Dit lied gaat ons écht helpen."

"Zó kostbaar dit..."

"Jij gaf me de woorden voor mijn verdriet en verlies die ik zelf nog niet kon vinden."

"Hoe is het mogelijk dat iemand die hem niet gekend heeft, hem zo treffend kan weergeven in een lied."

OVER MIJ

Mijn naam is Martine van Wensveen. Geboren (1969) in een muzikaal nest. Muziek loopt als een rode draad door mijn leven. De bijzondere, helende kracht van muziek is inmiddels uitgegroeid tot een levensmissie.

Na het overlijden van mijn moeder in 2004 schreef ik het lied "Ik moet je laten gaan mam". Door het schrijven en zingen van dit lied verwerkte ik haar plotselinge overlijden. En ik deed dit niet alleen voor mezelf bleek later. Ik plaatste het op YouTube waar het inmiddels al ruim 300.000 keer beluisterd is. Door de vele berichtjes die ik krijg weet ik dat het lied veel steun brengt en dat het ook veel gebruikt wordt bij uitvaarten en in een rouwproces. Troostmuziek is een direct gevolg hiervan.

Draag je mijn werk een warm hart toe en wil je bijdragen aan deze helende en troostende muziek voor ouders die met een groot verlies te maken krijgen? Doneer dan hier. Jouw gift is zó welkom, groot en klein!

Hartelijk dank en lieve groet, Martine van Wensveen

PS Wil je meer weten over Troostmuziek? Kijk dan op www.martinevanwensveen.nl

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

20 donaties
€ 1.300,00
Doel: € 3.000,00
43%