Troostmuziek geef je door

Troostmuziek geef je door | Geld inzamelen
 
 

MUZIKAAL PORTRET VOOR NABESTAANDEN

"In het lied komt ze weer helemaal tot leven..."

Welkom bij deze doneeractie voor Stichting Troostmuziek. Het doel van Stichting Troostmuziek is om muzikale troost te bieden aan mensen die met een groot verlies te maken hebben.

Dit doen we o.a. door op maat gemaakte liedjes voor ouders van overleden kinderen te schrijven. Speciaal voor hen componeren we persoonlijke, troostende liedjes. Ons schrijversteam geeft zorgvuldig en met liefde woorden én muziek aan hun verlies. In deze speciaal geschreven liedjes leeft hun dierbare voort. Een muzikaal portret. Hier worden professionele opnamen van gemaakt. Met deze troostmuziek willen we nabestaanden ondersteuning bieden in hun rouwproces.

Martine van Wensveen: "Een van de liedjes die we vorig jaar schreven was voor Koen. Het lied voor Koen was het laatste zetje wat ik nodig had. Ik voelde al langer... er moet een stichting komen voor Troostmuziek. Zoveel mooie ideeën, zoveel liedjes die nog geschreven en gegeven mogen worden... maar de financiële middelen ontbreken nog. Op dinsdag 20 juni zijn we naar de notaris gegaan om de akte te ondertekenen. Stichting Troostmuziek is daarmee een feit. En wat ben ik daar blij mee. Met jouw financiële bijdrage sta je samen met ons aan de wieg van Stichting Troostmuziek."

Enkele reacties over eerder geschreven liedjes:

"Dankjewel Martine... Dit lied gaat ons écht helpen."

"Zó kostbaar dit..."

"Jij gaf me de woorden voor mijn verdriet en verlies die ik zelf nog niet kon vinden."

"Hoe is het mogelijk dat iemand die hem niet gekend heeft, hem zo treffend kan weergeven in een lied."

Draag je ons werk een warm hart toe en wil je bijdragen aan deze helende en troostende muziek voor mensen die met een groot verlies te maken krijgen? Doneer dan hier. Jouw gift is zó welkom, groot en klein!

Hartelijk dank en lieve groet, 

Martine van Wensveen

STICHTING TROOSTMUZIEK

PS Wil je meer weten over Troostmuziek? Kijk dan op www.troostmuziek.com

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

61 donaties
€ 3.235,00
Doel: € 4.500,00
71%