Eindelijk heb ik kans op herstel bij hersenletsel | Geld inzamelen
 
 

Eindelijk heb ik kans op herstel bij hersenletsel

Doneer voor een baanbrekende hersenletsel behandeling in Amerika.

Na 19 jaar leven met traumatisch hersenletsel is er eindelijk kans op herstel. In april 2020 ga ik naar Amerika voor een baanbrekende hersenletselbehandeling. Deze behandeling brengt volgens patiënten zelf een vooruitgang van 78%. Dit is echt mijn allerlaatste optie om eindelijk een normaal leven te leiden. Om de vrouw te zijn die ik eigenlijk ben, en het allerbelangrijkste: de moeder voor mijn kinderen die ik wil zijn.

Mijn verhaal


18 jaar was ik, ik stond vol in het leven en in 1 klap waren al mijn mooie toekomstdromen weg.. Het was op een dag in april 2000, toen er in volle vaart een scooter tegen mij aanreed terwijl ik stil stond. Toen de ambulance kwam, was mijn situatie zo slecht dat ik met spoed naar het ST Elisabeth ziekenhuis in Tilburg werd gebracht. Daar lag ik in coma, met een hersenkneuzing , een schedelbasisfractuur en bloedingen. Of en hoe ik het zou overleven was in het begin onduidelijk.                    Gelukkig ging mijn herstel voorspoedig. Na een aantal weken in het ziekenhuis te hebben gelegen, leek ik er helemaal bovenop te komen. Zonder revalidatie en met minimale nazorg werd ik naar huis gestuurd.

Maar het ging helemaal niet goed. Doordat mijn filter kapot is, is het verwerken van prikkels haast onmogelijk. Een gesprek voeren met iemand in een drukke ruimte gaat niet. Licht en geluid kan ik moeilijk verdragen. Ik ben altijd moe, heb een slechte concentratie, ben vergeetachtig en raak snel het overzicht kwijt. Zoals in een drukke supermarkt. Ik weet niet meer wat ik daar moet doen en raak in paniek. Elke dag is opnieuw een strijd die ik moet voeren.

Ik heb daarom de afgelopen jaren verschillende artsen bezocht. Uiteindelijke ben ik in 2017 bij een revalidatiecentrum terechtgekomen. Maar daar werd naar 1,5 jaar revalideren duidelijk dat er geen verbetering meer te behalen is. Dit is wat het is en ik moet er maar mee leren leven. Dit betekent dat ik alles moet plannen, vaak ‘nee’ moet zeggen of afspraken afzeggen. Dingen waar andere mensen plezier of energie uithalen, kost mij juist alleen maar heel veel energie. Dat is moeilijk te accepteren.

En daar was Utah!


De afgelopen maanden kwam ik al verschillende berichten tegen over een baanbrekende behandeling van hersenletsel in Utah Amerika. Ik las verhalen, waarvan vele succesvol, van patiënten over hoe ze een nieuw mens werden, nadat ze de ‘Cognetive FX Utah behandeling’ hadden doorlopen

(https://www.cognitivefxusa.com/).


Na er veel over te hebben gelezen en met mensen te hebben gesproken die er zijn geweest kreeg ik weer hoop. Hoop om een mama voor mijn jongens te kunnen zijn met energie. Iemand die moeder zijn niet als zwaar en uitputtend beschouwd, maar als een verrijking kan zien. Weer naar een verjaardag kan gaan, een boek kan lezen, een film kan kijken of gewoon op een terrasje te zitten zonder daarna 2 dagen in bed te liggen. Van het leven te genieten en de hoop om eindelijk onze trouwplannen door te zetten.

Deze behandeling duurt minimaal 1 week en kost incl ticket, verblijf en na traject €15.000,00. Dat is super veel geld natuurlijk, maar ik wil deze kans niet laten liggen.

Waarom doneren

• Omdat ik zo graag een vrolijke actieve en gezonde moeder wil zijn!!
• Omdat mijn 2 jongens zo'n mama verdienen
• Omdat de resultaten hoopvol zijn, met maar liefst 78% vooruitgang
• Omdat ik zo graag mijn werk weer wil oppakken
• Omdat ik graag een volwaardig partner wil zijn
• Omdat ik ook van het leven wil genieten

Donaties worden enkel gebruikt voor behandeling, reis, verblijf en na traject
Het zou geweldig zijn als iedereen deze actie deelt op sociale media en en je kennissen , vrienden en familie oproept om te doneren .

Als je vragen hebt over mij letsel of behandeling neem dan contact op
Depavanlinder@gmail.com

,Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

87 donaties
€ 4.700,00
Doel: € 15.000,00
31%