Donaties voor mijn droom opleiding

Donaties voor mijn droom opleiding | Geld inzamelen
 
 
Help mij aan het geld om de opleiding te doen waarmee ik mijn droom waar kan maken!

Het is al heel lang mijn droom om mijn eigen praktijk te hebben, waarbinnen ik dan mensen begeleid om allerlei oude emoties en patronen los te laten, waardoor ze veel beter in hun vel komen te zitten.

Op dit moment heb ik een bijstandsuitkering. Ik zou graag mijn eigen geld verdienen met datgene dat ik het liefste doe.

Omdat ik een mensen=mens ben, heb ik ooit de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk gedaan. Ik heb toen jaren gewerkt met daklozen. Dat was mooi en sommige mensen zijn echt verder gekomen, kregen een huis,baan, relatie. Maar de meesten bleven toch in hun druggebruik en slachtofferschap hangen.

Wat ik graag zou willen is dat mensen fundamenteel veranderen.
Om dat te leren, heb ik drie jaar de opleiding “ Psychosynthese” gevolgd.
Veel geleerd, vooral over mezelf, ook wel wat uitgewerkt en nieuwe manieren om te kijken naar dingen geleerd, maar ik vond dat het wel erg moeizaam ging om verder te komen.
Ik heb de opleiding uiteindelijk niet kunnen afronden, omdat het geld op was.

Toch ben ik op zoek gebleven naar wat voor mij waar is en naar hoe ik dat dan zou kunnen gebruiken om ook anderen verder te helpen.

En nu heb ik de pérfecte opleiding gevonden! De methode is praktisch, snel en blijvend. Het combineert waar ik in geloof : het idee dat alles voorkomt uit de bron en hieraan gelijk is, met een zogenaamd “stroomschema” zodat je, door de juiste vragen te stellen, alles dat jou niet meer dient, kan loslaten. De keuze is aan jou!


De methode en opleiding heet “De Innerlijke Bevrijding” van Arjen Slijp.
Dat ik eindelijk de juiste tool, nl , De Innerlijke Bevrijding, gevonden heb, betekent heel veel voor me.

Ik heb zelf enkele weken geleden een weekend gedaan “de Ontdekking” genaamd, waarin je kennis maakt met de methode door deze samen met iemand te doorlopen.
Daar zag ik zulke mooie en belangwekkende dingen gebeuren met mijzelf en anderen, dat ik er als een blok voor gevallen ben!
Ik ontdekte voor mezelf dat ik me eigenlijk ook wel vaak als een slachtoffer gedraag en dat is zeker niet wat ik wil!
Ook kwam ik mijn angst en boosheid tegen, waarvan ik veel heb kunnen loslaten en allerlei mensen, waaronder mijn ouders, heb ik kunnen vergeven.
Ook bij anderen zag ik dit proces gebeuren: doordat je emotie's er mogen zijn, kun je ze loslaten, kun je mensen die er wat mee te maken hebben, als ook jezelf, begrijpen en vergeven, met als gevolg dat je meer ruimte, rust en liefde in jezelf ervaart.

Van Arjen's website “deinnerlijkebevrijding.nl”:

De Innerlijke Bevrijding is de eenvoudige en krachtige methode waarmee je de kwaliteit van je leven vergroot. Met De Innerlijke Bevrijding kun je je gezondheid, hoe je je voelt en je relaties verbeteren en weer plezier in je werk ervaren.
De methode bestaat uit een stroomschema, waar een ander je doorheen leidt. Zodra je meer ervaring krijgt met De Innerlijke Bevrijding, kun je jezelf begeleiden.
Een sessie doen van De Innerlijke Bevrijding betekent dat jij een bepaald probleem ervaart – bijvoorbeeld niet lekker in je vel zitten – en dat je de oorzaken daarvan in jezelf wilt loslaten. In de sessie ruim je opgeslagen emoties op, doorzie je het stemmetje in je hoofd (het ego), vergeef je jezelf of andere mensen, krijg je waardevolle inzichten en ervaar je jezelf uiteindelijk als puur bewustzijn (als kracht, vertrouwen, wijsheid, ruimte, liefde, stilte).
Één review van zijn site:
‘Al na 2 sessies hersteld van hersenschudding’
‘Ik kwam bij Arjen met een hersenschudding van 10 maanden, en een lage verwachting van de zoveelste alternatieve geneeswijze die mij misschien zou kunnen helpen. Echter, ik ben totaal verrast. Er waren maar twee sessies nodig, en ik was weer de oude. Sterker nog, na maar één sessie was ik er echt al bijna. En de bijwerkingen zijn ook erg fijn: ik voel me een stuk beter in het dagelijks leven, kan beter bij mezelf blijven en andere dingen waar ik al jaren mee loop te struggelen zijn nu een stuk beter mee te dealen. Ik raad het zeker aan! Al is het maar voor een sessie. Je helpt er jezelf een stuk mee vooruit.’

U helpt mij om mijn droom waar te maken en u helpt natuurlijk ook al die mensen die naar mijn praktijk komen met hun problemen en graag verder willen met hun leven.


Praktisch: Onderdeel van de opleiding is de “verdieping”. Dat is een programma van een jaar waarin je per weekend sessies doet op een bepaald thema, om jezelf te ontwikkelen.

Vervolgens begin ik dan aan de daaropvolgende 1,5 jaar. Hier leer je nog meer over jezelf en wie je werkelijk bent en krijg je les in hoe je met anderen werkt.

 

Bij elke funding krijgt u een sessie van mij !Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 6.800,00
0%

Deze actie is gesloten.