D66 CPC Sponsorloop voor de Special Olympics 2020 | Geld inzamelen
 
 

D66 CPC Sponsorloop voor de Special Olympics 2020

Help mee om met D66 Den Haag geld in te zamelen voor de Special Olympics 2020

Op 12 t/m 14 juni gebeurt er iets heel bijzonders in onze stad.

De Special Olympics komt naar Den Haag!

De Special Olympics Nationale Spelen (SONS2020) is het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Voor deze spelen komen 2.000 sporters naar Den Haag om op verschillende plekken in de stad te sporten.

Sport is gezond, uitdagend en verbindend en daarom vind D66 het belangrijk dat iedereen in Den Haag naar hartenlust kan sporten. Toch is dit vaak lastig voor mensen met een beperking. Tijdens de Special Olympics kunnen juist die sporters laten zien dat ze veel meer kunnen dan veel mensen voor mogelijk houden. Daarom willen we met D66 Den Haag helpen om de Special Olympics tot een groot succes te maken.

We gaan geld inzamelen om zo de sporters van de Special Olympics te steunen. Dat doen we door ons te laten sponseren tijdens de CPC Loop. Zo kunnen we de sporters van de Special Olympics een onvergetelijke sportervaring geven.

Daar hebben we jou hulp bij nodig

  • Met 5 euro sponsor je al een medaille,
  • met 25 euro een hele dag deelname aan een toernooi,
  • met 250 euro sponsor je een hele deelnemer voor de gehele duur van de Special Olympics.

SPONSOR ONS, EN HELP DE SPECIAL OLYMPICS IN DEN HAAG

D66 Den Haag
13-02-2020

Op weg naar de CPC Sponsorloop: Marije Mostert

De komende maand rennen de D66’ers door de stad om te trainen voor de CPC! Maar dit jaar is de CPC anders dan anders: De D66’ers laten zich tijdens de CPC sponsoren om geld op te halen voor de Special Olympics Nationale Spelen in Den Haag! Een van de sporters van het D66 Team is raadslid Marije Mostert.

Ben je altijd al zo sportief?
Op deze vraag kan ik volmondig ‘nee’ zeggen. Sporten is voor mij een echte uitdaging. Maar een leuke uitdaging die ik graag aanga om fitter te worden! Iedereen sport op zijn eigen manier. Terwijl sommige de halve marathon lopen, is voor mij de 2.5 kilometer al een grote stap. Maar na de CPC, die ik samen met mijn man en onze zoon loop, stel ik weer een nieuw doel zodat ik in beweging blijf!

Waarom ren je de CPC?
Ik moedig al jaren mensen vanaf de zijlijn aan. Vroeger vooral mijn vrienden en de afgelopen jaren ook mijn zoon en zijn vriendjes. De sfeer is altijd fantastisch! Nu is het mijn beurt om uit mijn comfortzone te komen en zelf aan de start te gaan staan. En gelukkig ben ik dus niet alleen!

Mocht je mij specifiek willen sponsoren zou je het dan willen vermelden bij je donatie? Dat motiveert mij enorm! Sowieso helpen duimpjes en hartjes op de socials bij weer, wind en frisse tegenzin!

Waarom vind je de Special Olympics Nationale Spelen (SONS) zo belangrijk?
Omdat sporten voor iedereen is! Maar helaas sporten mensen met een verstandelijke beperking minder vaak dan reguliere sporters. Daarom is de SONS -het enige landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking- juist zo inspirerend. Ik vind het fantastisch dat deze G-sporters de kans krijgen om aan zo’n geweldig groot sportevenement mee te doen en te laten zien wat ze kunnen! En ik wil deze sporters natuurlijk een steuntje in de rug geven door geld op te halen.

Help Marije met geld ophalen voor de Special Olympics Nationale Spelen in Den Haag! Maak hier een donatie! Met vijf euro sponsor je al een medaille, en met 25 euro een hele dag deelname aan een toernooi.


 

Laat een reactie achter

39 donaties
€ 640,00
Doel: € 1.500,00
42% / 12 dagen te gaan