Benefietdiner t.b.v. het Diabetes fonds

Benefietdiner t.b.v. het Diabetes fonds | Geld inzamelen
 
 
Benefietdiner georganiseerd t.b.v. het Diabetes fonds. Alle opbrengst wordt gedoneerd.

Geachte lezers,

Wij zijn 6 studenten van het Zadkine College te Rotterdam en wij volgen de opleiding Facilitaire Dienstverlening. Voor ons eindexamenopdracht moeten wij een benefietdiner organiseren.
Dit diner is opgezet met als doel het steunen van het Diabetes Fonds. Wij hebben dit goede doel gekozen omdat een medestudent van ons Diabetes heeft.

Diabetes steelt de gezondheid van meer dan 1 miljoen burgers. Zij leven elke dag met de dreiging van blindheid, uitval van hart en nieren. Dat vinden wij onacceptabel. Daarom willen wij ons voor de volle 100% inzetten om deze ziekten te bestrijden.

De startkapitaal van ons evenement is €0,- en door middel van sponsors willen wij geld ophalen voor ons goede doel. Daarom zijn wij zeer afhankelijk van sponsoren en zal elk bedrag van harte welkom zijn om het doel wat wij voor ogen hebben te realiseren.

Wij willen minimaal een bedrag van €1000,- ophalen voor het Diabetes fonds. En dit is alleen mogelijk met jullie hulp.

Op de benefietdiner avond serveren wij een luxe drie-gangen menu. Daarbij zal er live entertainment aanwezig. Ook vindt er een veiling en loterij plaats. Doormiddel van deze veiling en loterij willen wij de kans voor het behalen van ons doel vergroten.

Willen jullie reserveren voor de avond zelf? Dan verzoeken wij jullie vriendelijk om een mail te sturen naar benefiet.zadkine@hotmail.com.
Wij zullen u dan een aanmeldingsformulier toe sturen.

Zijn jullie in bezit van tweehands spullen, gratis kaartjes voor de film, festivals, concerten etc en maakt u hiervan geen gebruik? Dan zouden wij graag deze spullen/kaarten willen zodat wij dit kunnen veilen voor het goede doel.

Alle opbrengst wordt gedoneerd aan het goede doel. Wij zullen er geen geld aan overhouden!

Indien er nog vragen zijn over deze benefietdiner. Twijfel vooral niet om ons te contacteren!

Met vriendelijke groet,

Team Benefiet Diabetes

Facebook : https://www.facebook.com/BenefietDiabetes/?ref=aymt_homepage_panel

E-mail     : Benefiet.zadkine@hotmail.com
M.           : 06 294 933 04

 



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








10 donaties
€ 125,00
Doel: € 1.000,00
12%

Deze actie is gesloten.