Alpe d'HuZes

Alpe d'HuZes | Geld inzamelen
 
 
Inzamelingsactie Alpe d'HuZes 2019

Hallo allemaal,

Ik ben Lieke van Tulden, eerstejaars student Verpleegkunde aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Samen met ongeveer 40 andere studenten ga ik van 1 juni t/m 8 juni 2019 vrijwilligerswerk doen bij de Alpe d'HuZes in Frankrijk.

Alpe d'HuZes is een jaarlijkse actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld inzamelen om een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen kanker. Op één dag beklimmen zij tot maximaal zes keer de Alpe d'HuZes onder het motto 'opgeven is geen optie'. Dit kan zowel lopend, fietsend als hardlopend. Met alle opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen. Dit om ervoor te zorgen dat hopelijk in de toekomst niemand meer overlijdt aan kanker.

De gehele organisatie van dit evenement bestaat uit vrijwilligers. Daarom ga ik in deze week samen met medestudenten en leraren ook vrijwillig helpen. We gaan kaarsen verkopen bij de stilteruimte, helpen bij de kinderopvang, in het café en de catering. We helpen mee in de Alpe d'HuZes winkel, verspreiden folders en plaatsen hekken voorafgaand aan de koersdag en nog veel meer! Doordat ik al een geregistreerd verpleegkundige ben dankzij mijn mbo-diploma, mag ik ook deel uitmaken van het medische team.

Mijn doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Alpe D'huZes. Om aan mijn streef bedrag te komen, ga ik acties verrichten om geld bij elkaar te krijgen, maar ook ben ik op zoek naar sponsoren. Vind jij dit een mooi doel en wil je een bijdrage leveren? Dat kan via een donatie op deze site. Elke euro telt!

10.000 Nederlanders, 5300 fietsers, honderden vrijwilligers, 21 bochten, 1 berg, en 1 doel: geld inzamelen voor kankeronderzoek.

Alvast heel erg bedankt!

Liefs, 

Lieke van Tulden

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 36,00
Doel: € 800,00
4%

Deze actie is gesloten.