Alpe d'HuZes Jennifer Geboers

Alpe d'HuZes Jennifer Geboers | Geld inzamelen
 
 
Sponsoring verblijf medisch hulpverlener Alpe d'HuZes Jennifer Geboers

Lieve vrienden, familie en andere geïnteresseerden,

Mijn naam is Jennifer Geboers, MBO-verpleegkundige en 3e jaars HBO-verpleegkunde student aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Van zondig 31 mei tot zaterdag 6 juni ga ik, samen met medestudenten, vrijwilligerswerk doen bij Alpe d'huzes. 

Alpe d’HuZes is een jaarlijks evenement waarbij deelnemers geld inzamelen om een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen kanker. In één dag beklimmen zij lopend, fietsend of hardlopend maximaal zes keer de Alpe d’Huzes. Met alle opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen. Dit om ervoor te zorgen dat hopelijk in de toekomst niemand meer overlijdt aan kanker.

Helaas maken veel mensen dit mee van dichtbij. In vrijwel elke familie, vriendengroep of kennisenkring hoor je wel signalen van een dierbare die te maken heeft of te maken heeft gehad met deze ziekte. Ook ik heb dit helaas van dichtbij mee moeten maken. Dit is een van de redenen dat juist dit vrijwilligerswerk, met opbrengsten voor onderzoek vanuit KWF, mij aanspreekt.

Doordat ik een BIG-geregistreerde verpleegkundige ben, mag ik deel uitmaken van het medisch team. Hier kan ik mijn kennis en kunde toepassen en verbreden. 

Wil je mijn vrijwilligerswerk bij Alpe d'HuZes sponsoren, zodat ik als verpleegkundige een bijdrage kan leveren aan de Alpe d'HuZes?

 

Liefs,

Jennifer GeboersEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 120,00
Doel: € 500,00
24%