12q

12q | Geld inzamelen
 
 
Dam tot Damloop voor stichting 12q

Stichting 12q is opgericht door onze oud-collega Saskia Koster om onderzoek te doen naar afwijkingen bij kinderen op het 12e chromosoom; iets waar Saskia’s zoon Tygo aan lijdt. Op dit moment is er nog vrij weinig bekend over de afwijkingen op dit chromosoom en daarom is onderzoek belangrijk. De stichting heeft als doel een behandelplan te kunnen bieden wanneer er een afwijking wordt geconstateerd.

Voor dit onderzoek is echter geld nodig, veel geld. Doordat er in de wereld maar (zoals nu bekend) 45 kinderen zijn met deze afwijking, is er niet veel geld voor onderzoek beschikbaar vanuit conventionele wegen. De stichting heeft zich daarom ten doel gesteld om €300.000,- in te zamelen, zodat er vanuit een Universitair Medisch Centrum in Nederland een onderzoek naar deze chromosoomafwijking opgestart kan worden.

Aangezien wij bij LinkedLabels al onze (oud-) collega’s graag helpen, hebben de lopers besloten om met hun hardloopavontuur geld in te zamelen voor 12q. Hiervoor zoeken wij sponsoren en jij kan ons helpen! Doneer en help hiermee kinderen met een afwijking op het 12e chromosoom aan een goed behandelplan. 

Op de website www.stichting12q.com vind je meer informatie over stichting 12q. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00

Deze actie is gesloten.