Zwerfdieren project Spanje 2019

Zwerfdieren project Spanje 2019 | Geld inzamelen
 
 
Zwerfdierenproject ACE charity Spanje 2019 door studenten en vakdocenten Aeres Mbo Barneve

Goedemiddag,
Door middel van dit bericht zouden we u om een gunst willen vragen.
Wij zijn Rozan en Veerle en wij gaan samen met een aantal mede studenten paraveterinair van het aeres mbo in barneveld en dierenartsen naar spanje voor het jaarlijkse zwerfdieren project.

Wat houdt het project in?
Wij gaan naar het plaatsje la cala de mijas. Hier is een grote populatie zwerf honden en katten. De plaatselijke stichting, ACE charity probeert deze dieren te helpen. Door een tekort aan kennis en middelen lukt het de bevolking niet om deze populatie zelfstandig terug te dringen. Doormiddel van dit project willen wij ons steentje bij dragen om de groei van die populatie tegen te gaan in samenwerking met ACE charity. Vanaf 4 mei gaan wij voor 2 weken naar spanje met het team. In deze 2 weken houden wij ons bezig met het vangen, gezond houden, en steriliseren/castreren van de dieren. Op deze manier willen wij op humane wijze de populatie groei tegen gaan. De bedoeling is dat na het vangen en castreren de dieren worden los gelaten of voorbereid te worden op adoptie. De dieren zijn ook adopteerbaar in Nederland, België en Duitsland.

Waarmee kunt u ons helpen?
Om dit project mogelijk te kunnen maken hebben wij geld nodig om operaties uit te kunnen voeren. Hoe meer geld wij ophalen hoe meer dieren wij kunnen helpen! Dit geld wordt gebruikt voor onder andere het kopen van medicatie, instrumenten, aparatuur, materialen en de veterinairen zorg van de dieren.

U zou ons ook kunnen steunen doormiddel van het delen van dit bericht en het in de gaten blijven houden van onze facebook pagina. We hopen daar ook de dieren mee te promoten en het belang van steralisatie en castratie in de aandacht te brengen.

Ons doel is om zo veel mogelijk dieren en daarbij de bevolking te helpen met dit probleem en daarbij onze veterinaire kennis uit te bereiden.

Wij hopen u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben en voor verdere vragen of toelichting kunt u contact op nemen.

Facebook site: 

https://www.facebook.com/pg/spanjezwerfdierenproject/about/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 155,00
Doel: € 300,00
51%

Deze actie is gesloten.