ZWARTE Piet moet blijven

ZWARTE Piet moet blijven | Geld inzamelen
 
 
Zwarte Piet een ECHT onderdeel van Nederland! Wij kunnen hem niet laten vallen!

Zwarte Piet: een symbool van goedgezindheid, samenwerking en hard werken!

Zwarte Piet: een voorbeeld voor veel jongen kinderen en een bron van goede herinnering voor veel ouderen!

Zwarte Piet: een traditie van de Nederlandse samenleving!

Ik ben opgegroeid met Zwarte Piet. De lieve knecht van de goede oude Sint. Ik heb alleen maar goede herinneringen aan deze heer. Als kind was ik praktisch verliefd op hem. Je kan toch geen Sinterklaasfeest houden zonder Zwarte Piet. Een Nederlandse traditie die nu van ons afgepakt wordt! En waarom? Hij is helemaalniet racistisch en ik ben geen racist omdat ik dat vind. Sinterklaas is een feest dat leuk moet blijven. Laat een kinderfeest een kinderfeest blijven. Zwarte Piet is zwart! En daar moet niks aan veranderen. Het moet een keer ophouden met deze discussie! Zwarte Piet is een kinderfiguur die al honderden jaren een lach brengt op miljarden kinderen, in Nederland en over de hele wereld.

Ik kan niet stilzitten en zien dat zo een vreugdevol feest van ons wordt afgepakt. Ik wil aan iedereen laten zien wat voor leuk feest Sinterklaas is en daar heb ik jullie hulp bij nodig!

Ik wil een groot Zwarte-Pietenfestival organiseren. Hierdoor zal iedereen zien hoe Zwarte Piet mensen bij elkaar brengt en mensen blij maakt. De bedoeling is dat het volledige festival rondom Zwarte Piet draait. Zo willen wij honderden vrijwilligers rond laten lopen verkleed als onze beste vriend. Met de traditionele kledij (ZOALS HET HOOR!). Om het Festival te realiseren willen wij geld inzamelen en vrijwilligers verzamelen die ons willen ondersteunen. Dit kan door deel te nemen aan de organisatie, maar ook bij het verkleden als Zwarte Piet, het geven van optredens, verzorgen van eten en drinken en schminken van de kleine pietjes. Ons doel is 150.000 euro ophalen. Hiermee zal de vergunning aangevraagd worden, de stents gehuurd, Zwarte Pieten kledij voor circa. 250 vrijwilligers, minimaal 5 optredens en 3 gastbezoeken en vuurwerk na afloop! 

Hierbij de vraag om te doneren! Als je ook maar één euro kan missen voor onze grote vriend, steun ons dan en kom langs als ons festival behaald is! Voor iedereen die als vrijwilleger wilt helpen stuur mij aub een mail op: naomialmelo@outlook.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 330,00

Deze actie is gesloten.