Zusterliefde

Zusterliefde | Geld inzamelen
 
 
Help mij alsjeblieft met het weerzien van me zus te verwezenlijken.

Mijn zus is zo'n 15 jaar geleden naar Amerika verhuist. Toen zij een jaar of 15 was kreeg ze via mij verkering met haar (ex) man.  Zij besloten toen naar de usa te verhuizen en heb haar toen zij net mama was geworden van haar zoon voor het laatst gezien in Nederland. Toen was mijn neefje nog geen 2 jaar. Nu wordt hij alweer 11. 

Inmiddels heeft ze nog een dochtertje, mijn nichtje heb ik nog niet in het echt mogen zien. En vind dit heel jammer, mis mijn zus onzettend veel. Nu wil ik kijken of ik met alle hulp die ik kan krijgen me zus naar nederland te halen voor een maandje. 

Aangezien zij is gescheiden kan ze moeilijk sparen om met haar 2 kids naar nl te komen. De kosten zijn 5500 euro ongeveer want me zus haar paspoort is ook verlopen en deze moet zij helemaal aan andere kant van usa halen bij de ambassade. Zij is bezig dit te sparen deze kosten zijn 2000 euro. Nu dacht ik misschien lukt het mij om dan voor haar een deel van de vliegtickets naar Nederland te betalen a 3500 euro. 

Wie ow wie zou mij willen helpen mijn wens te vervullen en zo het weerzien van me zus te kunnen verwezenlijken.

Zou jullie ontzettend dankbaar zijn als dit lukt. Mijn streef bedrag is 1500 euro. Dan wil ik zelf ook uiteraard een bijdrage leveren. Zodat ik uit kom op 2500 euro. Ow wat zou mooi zijn. Helpen jullie mee ? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.500,00
0%

Deze actie is gesloten.