Zusjes laatste vakantie samen..

Zusjes laatste vakantie samen.. | Geld inzamelen
 
 
Zusjes laatste vakantie samen..

Na een zware periode van 3 jaar, met veel tegenslagen, wil ik voor mijn beste vriendinnen Liony en Jurney één van hun beide wensen laten uitkomen.

In 2015 is er bij beide zusjes borstkanker ontdekt. Dit is een hele zware periode voor beide geweest. Helemaal omdat hun lieve moeder een half jaar daarvoor was overleden aan longkanker. Tijdens hun ziekte periode hebben ze elkaar door alle chemo’s, operaties en radiotherapie heen gesleept. Wellicht zoals een aantal van jullie weten over deze beide meiden, hebben zij dit allemaal doorstaan zonder 1 dag te klagen en zijn ze altijd positief gebleven!

Toen ze beide eindelijk weer hun leventjes op de rit hadden en alles er positiever uitzag, is er een jaar geleden bij Jurney meerdere uitzaaiingen ontdekt. En heeft de ziekte haar hele lichaam overgenomen. Om haar tijd bij ons iets te verlengen, heeft ze weer diverse chemokuren gehad en is ze nu bezig met een hormoonkuur. Echter betekent dit dat moeder worden er voor haar niet meer in zit, wat haar grootste wens is. Liony is op dit moment haar steun en toeverlaat en helpt haar weer door deze verdrietige periode heen waarbij ze soms zichzelf vergeet.

Gezien de korte tijd die ze nog samen hebben, wil ik één van Jurney’s wensen uit laten komen. Dit is een onvergetelijke vakantie naar de Antillen. Helpen jullie samen met mij deze droom voor hun te verwezenlijken?

Groetjes SemaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
156 donaties
€ 3.695,00
Doel: € 10.000,00
36%