zus en kindjes naar Nederland verhuizen

zus en kindjes naar Nederland verhuizen | Geld inzamelen
 
 
noodzakelijk

Goededag lieve mensen.

Mijn mooie lieve zus zit wegens privè problemen in Suriname. Zij is als het ware gevlucht naar Suriname vanuit Nederland. In 2010 is zij met haar toendertijd 3 kinderen. Daarnaar toe gegaan.

Hun wonen in een vershrikkelijke leefomgeving, een soort van hutje. De familie stuurt zover het mogelijk kan elke maand leefproducten vanuit Nederland naar Suriname. Maar dat is ook niet genoeg. Ik ben zelf deze actie begonnen, omdat ik vind dat hun alle 6 in Nederland thuis horen. Nu heeft zij 5 mooie kinderen 4 jongens en 1 meisje. De leefomstandigheden zijn niet goed daar.  Mijn zus is daar zoveel afgevallen. Door heg niet kunnen eten. Mijn zus moet op haar werk gaan kolen, aangezien zij in haar "woning" niet kan kolen,wassen. Ik vind het verschrikkelijk voor haar en haar kinderen. De vader van die kinderen laat ik mij niet over uit. Het is afschuwlijk voor woorden. Hij leeft liever voor zoch zelf, dan dat hij eten voor zijn familie koopt. Gelukkig zijn ze nu niet meer samen.

Het zou een droom zijn om hun in Nederland te krijgen. Dan zijn we allemaal samen de gehele familie. Dan kunnen we hun goed helpen. En alles o pde rails fe zetten. Het is niet nils om een moeder en 5 kinderen naar Nederland terug te laten komen, waarbij 2 mannetjes nog nooit in Nederland zijn geweest. Ik doe deze actie vanuit mijn hart. En wil mijn familie hier dolgraag mee verassen.

Ik wens het niemand toe, die in armoede leeft. Maar hoe mijn zus en haar kids leven. Och och. Vooral als je privè meemaakt. En dat hun aan de andere kant van de wereld wonen. Wat NIET HOORT.

 Wij als familid willen er alles aan doen om onze zus en haar kinderen naar Nederland te kunnen verhuizen.

 

Zelf heb ik het ook niet zo breed, vandaar deze actie. Alle beetjes helpen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 6.000,00
0%

Deze actie is gesloten.