Zuid afrika

Zuid afrika | Geld inzamelen
 
 
Hallo, ik ben Brent van der Weiden en ik heb jouw hulp nodig.

 

Ik ben Brent 14 jaar oud en zit op het Sint-Joris College in Eindoven 

Mijn school heeft een expeditie naar Zuid-Afrika georganiseerd samen met de organisatie Bambanani, een stichting die een betere toekomst creëert voor kinderen van 1 t/m 7 jaar oud. Tijdens deze expeditie gaan we de kinderen daar helpen met voedseltunnels bouwen voor eten en door plantages aan te leggen. Ook gaan we een paar dagen met klasgenoten van daar spelletjes doen en van elkaar leren. We gaan ook nog op safari en overnachten in het Kruger park (een natuur gebied). Ik ben gekozen uit circa 90 sollicitanten en we gaan met een groep van 20 kinderen onze bijdragen leveren.

Mijn doelstelling is om vóór 20 februari 2018 minimaal €2200 euro bij elkaar te verzamelen en nu hoor ik je denken hoe gaat hij dat doen?

 

Nou, ik doe klusjes bij mensen thuis zoals grasmaaien en ik verkoop ook flesjes water op evenementen en voor bedrijven. Je begrijpt dat dat geld oplevert en dat €2200 ook wel heel erg veel is dus zou jij een steentje willen bijdragen dan zou je dat hier kunnen achterlaten. 

Hartstikke bedankt 

voor meer informatie over de stichting klik dan op het linkje: https://bambanani.org/ 

 Met vriendelijke groet Brent van der Weiden. 

 

 wil je ons volgen op instagram:  https://www.instagram.com/reis_zuid_afrika/?hl=nl 

 en wil je ons volgen op facebook: https://www.facebook.com/SintJorisgoesZA/ Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

7 donaties
€ 215,00
Doel: € 2.200,00
9%

Deze actie is gesloten.