Zuid Afrika Expeditie

Zuid Afrika Expeditie | Geld inzamelen
 
 
Op reis naar Zuid Afrika!

Lieve Facebookvrienden, familie, vrienden en collega's, 

Ik mag officieel het leuke nieuws bekendmaken dat ik,  met 19 andere scholieren van het Sint-Joriscollege uit Eindhoven,  naar Zuid-Afrika ga! We gaan samen met stichting Bambanani naar de Zuid-Afrikaanse provincie Limpopo om daar vrijwilligerswerk te doen. In februari 2018 gaan we in totaal 2 weken op expeditie! We gaan onder andere leerlingen uit Zuid-Afrika ontmoeten, Food tunnels bouwen, bomen planten en ontdekken, hoe schooltjes opgezet worden door Bambanani.  Dit is echt een geweldige kans voor mij om met de cultuur van Zuid-Afrika kennis te maken, nieuwe mensen te ontmoeten en vooral: mensen te gaan helpen daar.

Ik ga proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen, zodat ik met deze reis een bijdrage kan leveren aan Bambanani om hun schooltjes zo goed mogelijk op te kunnen zetten. Ik heb daarvoor een minimum bedrag van € 2.200,00 voor nodig.  Ik heb gelukkig al € 200,00 in de pocket,  dus nog € 2.000,00 te gaan. Uiteraard ga ik hiervoor allerlei sponsoracties bedenken om zo veel mogelijk geld op te halen, zoals werken bij de Lidl en familie en vrienden heel lief aankijken voor mijn verjaardag.

Op dit moment ben ik leuke foodboxen aan het maken met Zuid-Afrikaanse recepten, kruiden en lekkere dingen. Deze box kan je alvast bestellen bij mij voor maar € 20,00 (foto’s volgen). Daarnaast verkoop ik nog kleren op https://unitedwardrobe.com/nl/user/740658/closet en op marktplaats. Uiteraard volgen er nog meer acties, alleen blijven die nog even een verassing.

 Als jij graag een bijdrage wilt leveren aan mijn reis naar Zuid-Afrika, dan zou ik daar ontzettend blij mee zijn! Ik word al gelukkig van alle kleine beetjes. Je mag mij een berichtje sturen of donoren op deze site!

 Alvast ontzettend bedankt!

 Liefs CaitlinEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 50,00
Doel: € 2.000,00
2%

Deze actie is gesloten.