Zoveel tegenslagen gehad de laatste tijd

Zoveel tegenslagen gehad de laatste tijd | Geld inzamelen
 
 
Moeder en kids moeten helemaal overnieuw beginnen.

Hallo allemaal, ik ben Norah.

Mijn kleintjes en ik beginnen helemaal overnieuw in de regio Twente. Vader is met de Noorderzon vertrokken helaas.

Al een jaar lang zijn we aan het knokken om in rustiger vaarwater te geraken. Dit gaat maar moeizaam.

Ten eerste omdat vader weigert bij te dragen aan het levensonderhoud van zijn kind. Middels een advocaat ben ik bezig het hoofdelijk gezag aan te vragen en het LBIO probeert de achterstallige alimentatie te innen. Hier krijg ik een toevoeging voor, maar zaken zoals griffiekosten moet ik voorschieten voordat ik deze terug krijg van de gemeente. En dit duurt vaak lang waardoor ik schulden heb moeten maken.

Een huisje is inmiddels voor elkaar. Het is karig maar het is van óns. 

Wat de zaak bemoeilijkt: de kinderen zijn in het buitenland geboren. Een land waar we hebben gewoond totdat vader ons in de steek liet. Het duurde maanden voordat de kinderen een BSN nummer kregen. Ik ben nu ook al maanden bezig om kinderbijslag aan te vragen: zonder kinderbijslag geen kindgebondenbudget en ook geen opvangtoeslag, opvang regel ik dus met heel veel kunst- en vliegwerk en betaal ik uit eigen zak wat bijna onmogelijk is.

Ik red het elke keer net door bijbaantjes die ik in de avonduren kan doen en/of spullen die ik kan verkopen op Marktplaats (maarja, ik heb al zo weinig). De herfst komt er weer aan en we hebben wat warme kleding nodig. Elke bijdrage wordt gewaardeerd.

Een dak boven ons hoofd behouden is toch wel het belangrijkste, maar ik kom elke keer in de knoop met gas/electra/water en de ziektekostenverzekering.

Als bonus als er geld over zou zijn: Ik zou graag mijn kids verassen met een leuk uitje, iets wat er echt niet af kan. Daarbij heb ik een aantal huishoudelijke zaken nodig zoals een nieuwe wasmachine. Een dezer dagen houdt deze ermee op.

Ik zal buitengewoon dankbaar zijn voor elke donatie. Deze actie ben ik gestart omdat ik echt niet meer weet wat ik moet doen.

Ter info: ik huur particulier, dus met een woningbouwvereniging kan ik helaas niet in conclaaf. Ook heb ik contact gezocht met de Stadsbank en een afspraak gemaakt maar helaas staat deze afspraak pas over een aantal weken.

Ook ter verduidelijking: ik werk full-time. Op dit moment hebben we het gewoonweg krap vanwege het gebrek aan de kinderbijslag en belastingtoeslagen. 

Een tijdelijke steuntje in de rug, een bedragje om het hier wat op te knappen maar vooral om achterstallige rekeningen te betalen en om iets bijzonders te kunnen doen voor mijn kinderen is mijn doel. 

Bedankt voor het lezen. Als je het bericht wil delen dan zou ik dat enorm waarderen.

Heel veel liefs,

Norah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 12,00
Doel: € 750,00
1%

Deze actie is gesloten.