Zoveel mogelijk wafels bakken voor onze senioren !

Zoveel mogelijk wafels bakken voor onze senioren ! | Geld inzamelen
 
 
Wij gaan aan de slag voor de senioren in verzorgingcentra's !

Een smakelijke en gezellige decembermaand voor onze senioren !

 

Als eerste wil ik u bedanken voor uw interesse om mogelijk onze actie te steunen.

Mijn naam is Renate, mijn 2 beste vriendinnen en ik willen in de decembermaand een presentje aanbieden aan de oudere medemens onder ons, in de vorm van hartige (deluxe) lekkernijen. Zoals velen van ons weten zijn er best veel ouderen eenzaam en velen van hun hebben het daarbij ook nog niet zo financieel breed. Zelf heb ik jarenlange ervaring in de banketbakkerijen.

Behalve lekkernijen willen wij hun ook gezelschap geven.

Mijn twee vriendinnen ( Janet en Hilde ) werken in de zorg. Zij vertellen dan vaak verhalen over de senioren die niemand meer om zich heen hebben , alleen nog maar verzorgers en ander verpleegpersoneel die nog maar weinig tijd hebben voor een praatje , 'n wandeling en/of een spelletje.

Wij kwamen samen op het idee om de gehele decembermaand (deluxe)lekkernijen te gaan bereiden en deze icm met een ander klein leuk presentje persoonlijk(en kostenloos) te gaan bezorgen in diverse ouderencentra's waar Hilde en Janet werken. Denk hierbij aan luxe belegen wafels,gevulde ambachtelijke koeken en natuurlijk de bekende Limburgse vlaaien. Daarnaast willen wij ook het traditionele kerstverhaal vertolken in een toneelspel met (bij interesse) misschien wel bewoners zelf. Ook voor decorstukken is uw steun hard nodig ! 

Kerstbingo ! 

De naam zegt het al ! Een gezellig middagje gezamelijk kienen met alle bewoners, met leuke en kleine prijsjes(bv doosje bonbons,handdoeksetjes, 'n jaar lang 'n leesmap-abonnement,noem het maar op). Ook als men geen volle bingokaart heeft willen wij toch iedere bewoner een kerststukje kunnen geven. 

We hebben een begroting samengesteld en wij komen uit op een bedrag van rond de 1000,- euro. Mijn garage is inmiddels bijna omgetoverd tot kleine banketbakkerij , we staan te trappelen om te kunnen beginnen. Wij vragen u om een kleine bijdrage om ons te helpen met de aankopen (ingredienten). Hilde, Janet en vooral onze ouderen in de verzorgingscentra zullen u zeer dankbaar zijn. Wij gaan deur aan deur bij de ouderen om de luxe wafels plus een andere lekkernij te schenken en hun een fijne feestmaand te geven. Kunt u ons op weg helpen dmv een kleine donatie ?

Dankuwel vast !

 

Hartelijk bedankt voor uw tijd.

Namens Hilde,Janet,Renate en onze ouderen.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.000,00
1%

Deze actie is gesloten.