Zorgkosten voor Sem

Zorgkosten voor Sem | Geld inzamelen
 
 
Zorgkosten voor Sem

Vorig jaar maart (2018) kreeg Sem een bloedneus die niet te stoppen was. Hierdoor is hij uiteindelijk op de IC beland en zijn de artsen erachter gekomen dat zijn bloedwaardes minimaal waren en was er angst voor acute leukemie. Na verder onderzoek bleek hij Aplastische Anemie met PNH op elke cel te hebben. Dit houdt zoveel in dat op elke cel een eiwit kloon zit die door het eigen afweersysteem werd afgebroken. In Augustus 2018 heeft hij in het Prinses Maxima Centrum een stamceltransplantatie gekregen, echter kreeg hij 4 weken na de transplantatie acute Graft vs Host op de darmen. Dit betekent dat de donorcellen de darmen van Sem afstootte. Hierdoor is Sem heel, heel erg ziek geworden. Artsen werden radeloos, Sem's leven hing aan een zijden draadje.
Uiteindelijk heeft hij MSC stamcellen gehad die Sem het leven hebben gered. En in januari dit jaar heeft Sem opnieuw stamcellen van de donor gekregen (hulde aan de donor!). Al met al zijn de bloedwaardes van Sem nog steeds minimaal, maar desondanks mocht Sem gelukkig in maart eindelijk na 7 maanden naar huis.
Aangezien Sem nog verre van beter is moeten er in huis een aantal dingen aangepast worden zoals de badkamer, toiletten en ook heeft hij verscheidene hulpmiddelen nodig. Sem moet ook nog 2x per week naar het Prinses Maxima Centrum voor controle en medicijnen via infuus en hij moet ook nog 2x per week naar 's-Hertogenbosch voor revalidatie. Dit alles brengt veel kosten met zich mee die niet vergoed worden, maar wel noodzakelijk zijn.
Om deze reden start ik (zijn moeder) deze crowdfunding actie.
Ik hoop van harte dat jullie Sem willen helpen en dank jullie alvorens heel hartelijk voor jullie donaties.

Liefs, Sem Samuels en SandraEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
40 donaties
€ 815,00
Doel: € 5.000,00
16%

Deze actie is gesloten.