Zonnepanelen voor kattenopvang Bastet

Zonnepanelen voor kattenopvang Bastet | Geld inzamelen
 
 
Help jij deze bijzondere plek, waar mensen en dieren welkom zijn, aan een warme winter?

Wat kattenopvang Bastet een unieke opvang maakt is dat Bastet álle katten verwelkomt. Ongeacht hun achtergrond of 'problemen', denk bijvoorbeeld aan senioren, onzindelijke of verwilderde katten. Ook katten die hun verdere leven (medische) zorg nodig hebben worden door Bastet tot hun einde liefdevol verzorgd. We helpen bij huisuitzettingen waarbij vaak dieren de dupe zijn. We vangen zwervende katten, vaak met hun nestjes kittens op. Momenteel zijn er ruim 110 katten in onze opvang en doen we ons best een goed thuis voor ze te vinden. Helaas is een groot deel niet plaatsbaar en die mogen gewoon bij ons blijven wonen.

Wat Bastet ook een bijzondere plek maakt is dat er, onder begeleiding van beheerder Wendie Hol en een team gediplomeerde dierenverzorgers, mensen met een beperking werken. Zij maken de verblijven schoon, geven eten en verzorgen de dieren. Zo kunnen ze samen op een gezellige manier voor de katten zorgen.


Zoals jullie begrijpen zijn de dagelijkse uitgaven aanzienlijk en wat zou het fantastisch zijn als Bastet op de maandelijkse energierekening 300 euro zou kunnen besparen en dit ten gunste van de katten kan laten komen.

En dat is mogelijk!

Namelijk door middel van véél zonnepanelen en dit is een investering van 15.000 euro.
Zo kan de opvang grotendeels zelfvoorzienend worden en zitten alle katten en de vrijwilligers er lekker warmpjes bij en blijft er meer geld beschikbaar voor verzorging van de dieren.

Dat zou een hele zorg minder zijn want het is nu elke maand de eindjes aan elkaar knopen.

Samen gaan we dit voor Bastet voor elkaar krijgen! Alle kleine beetje helpen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
26 donaties
€ 530,00
Doel: € 15.000,00
3%

Deze actie is gesloten.