Zonder hulp, geen werk!

Zonder hulp, geen werk! | Geld inzamelen
 
 

Door een moeilijk begin en verkeerde keuzes is mijn start op de arbeidsmarkt lastig geweest. 

Helaas heb ik door omstandigheden nooit een opleiding kunnen afmaken. Achteraf gezien heeft mij dit belemmert in mijn ontwikkeling. Ik geef hier niemand de schuld van, maar kan hier wel intens verdrietig om worden.

Na een heftige gebeurtenis in mijn leven heb ik besloten het tei te keren. Vanaf dit moment is het leven compleet veranderd. 

Ik heb echt alles op alles gezet om mezelf te herpakken en een aantal doelen in me leven te stellen. Één daarvan is hulp vragen als ik dat nodig heb. Vandaar dat ik dit nu durf te vragen....

Het begin van de ommekeer was niet perse makkelijk. Van stallen uitmesten tot marktopbouw, ik heb nooit ergens me hand voor omgedraaid. Zelfs een klein bedrijfsongevalletje heeft mij niet tegenhouden om door te gaan!

Sinds enige tijd ben ik gezegend met een hele mooie baan en fijne werkgever. Ik krijg de kans mezelf te ontwikkelen en voel me oprecht prettig in dit bedrijf. 

Omdat ik weet hoe lastig het leven kan zijn, help ik sinds kort ook een collega om op het werk te komen. Hier vraag ik niks voor, doe dit puur om ook voor andere iets te betekenen.

Nadat ik dit met jullie heb gedeeld, durf ik jullie om hulp te vragen. 

Om naar mijn werk te komen en de hulp aan mijn collega te blijven bieden heb ik eigenlijk een goede auto nodig. 

Ik rij momenteel in een oud afgedankt autootje. De remmen beginnen af en toe te haperen en heb al best veel kosten gemaakt om de auto rijdende te houden. 

Helaas is nu echt het moment gekomen om een andere auto aan te schaffen. Met de huidige energiekosten en stijgende inflatie is dit voor mij een hele grote uitdaging. 

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat jullie mij willen helpen. Ik zal jullie eeuwig dankbaar zijn. Ook met de kleine beetjes. 

Liefs Maarten Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 30,00
Doel: € 3.500,00
0%