Zonder hulp gaan ze het niet meer redden!!!!!!!!!!

Zonder hulp gaan ze het niet meer redden!!!!!!!!!! | Geld inzamelen
 
 
Zonder hulp gaan ze het niet redden!!!!!!!!

Ik zal me zelf even voorstellen.....

Ik ben een famillie lid (nicht)van dit gezin mijn naam is Joyce en zelf moeder van twee kinderen in de leeftijd 10 jaar en 7 jaar.

Ik heb deze donatie opgericht om hun te helpen uit deze zware diepe dal te komen.

En ze verder kunnen met het verbouwen van de charlet en voor hun ook weer een lichtpuntje gaat branden.

 

 

De dag woensdag19 april 2017 gaan ze nooit meer vergeten niet alleen omdat het de sterf dag van Raymond zijn vader is.

Maar ook vanaf die bewuste dag is alle ellende begonnen voor dit gezin met 4 kinderen.

Raymond zijn vader was ziek geworden en leedt aan een depressie en kon daar niet uitkomen,Hoe erg is het om met open ogen dit verdriet aan te moeten zien dat je vader zijn eigen zoon niet herkent zelf zijn kleinkinderen wist hij niet dat die van hem waren terwijl hij altijd zo gek was op zijn kleinkinderen, Hij genoot van ze,Raymond heeft zijn vader verzorgt en er alles aan willen doen dat hij beter werdt.

Maar helaas was het te laat!!!!

Raymond zijn vader had zich zelf van het leven berooft  en zich verhangen.

Vanaf dat moment zijn ze ingestapt in een achtbaan.

Alles komt op je af en je moet veel regelen zo ook de woningbouw Viveste om door te geven dat zijn vader zelfmoord had gepleegd.

En raymond daar als kind al woonachtige was 20 jaar stond inschreven op dat adres,Had Raymond het verzoek ingediend om het huurcontract over te nemen nu zijn vader was komen te overlijden,Als een ouder niet meer huurder is kan een kind niet vanzelfsprekend hoofdhuurder worden terwijl er op de website van de woningbouw het volgende stond vermeld ben je ouder dan 35 en woon je langer dan 3 jaar op het zelfde woonadres dan kunnen we het huurcontract overzetten!!!!!

Er werdt gevraagd om adreshistorie van de kinderen  en Raymond dat heeft die allemaal keurig aangeleverd net zoals de overlijdingsakte enz van de een op andere dag belde Raymond zijn vrouw naar de woningbouw om te vragen of ze al wat meer konden vertellen wat betreft het huurcontract.

Er werdt haar dood leuk medegedeeld dat alles na een advocaat was gegaan en die zal vanzelf wel contact opnemen met Raymond.Toen er contact was geweest tussen Raymond en de advocaat kreeg Raymond er wel een goed gevoel over omdat meneer de advocaat zei ze zullen u niet zomaar samen met u kinderen op straat zetten,Misschien bied de woningbouw u wel een andere passende woning.

Even te vergelijking Raymond en zijn gezin woonde in een eengezinswoning met 3 slaapkamers en een ruime zolderverdieping die was verbouwd tot een mooie extra slaapkamer omdat het een hoekwoning was had die ook een ruime achtertuin waar een tuinhuisje in stond die diende voor extra bering.

Raymond en zijn vrouw en de kinderen bestaat uit 7 personen!!

En inderdaad wel verrast bood de woningbouw Raymond en zijn gezin een andere passende woning echt passend was het niet het zal een woning zijn met twee slaapkamers van 5 m3 je had geen eigen tuin maar een gezamelijke en ook de berging moest je delen met alle bewoners van de straat.En dat noemde hun PASSEND om te huilen was dit aanbod.

Er kwam een dagvaarding binnen dat er een zitting was omtrent de woning.De dag van de zitting heeft Raymond zijn woord gedaan aan de rechter die er met een week of twee een besluit op de zaak zal geven.Zoals belooft kregen ze die per post binnen en de uitspraak was binnen 14 dagen moest Raymond met zijn gezin de woning verlaten en zal er een ontruiming plaats vinden.

Dag van de ontruiming!!!!!!!!!

Het was vreslijk om aan te zien er kwamen 6 mannen net zo groot als een kledingkast de overige spullen uit het huis halen en zetten dat voor de woning op het grasveldje neer gelukkig waren er overburen die zich om Raymond en zijn gezin zorgen maakte en hebben ons geholpen alles in aanhangers te zetten zodat wij dat weer na de opslag van mijn oom konden rijden en dat zijn wel een paar ritjes geweest.Want het waren veel spullen heel veel huisraad,witgoed,kinderkamers,kleding enz.

De jongste van het gezin was nog klein en had zijn middag slaap nog nodig maar waar moet je heen een klein mannetje aan het huilen maar je kan hem niet na zijn kamer op zijn bedje liggen.

Het Grasveld voor de deur dat was het enigste!!!!!!

Gelukkig konden Raymond en zijn gezin tijdelijk (twee weken) gebruik maken van het apartement van een kennis die op vakantie was maar wat zijn nou twee weken.

Het hele gezin heeft hier een flinke klap van gehad

Raymond is een ZZper en werkt voor zijn eigen nou ja al maanden lang komt er niet genoeg geld binnen om alles te kunnen betalen.

Raymond zijn schoonmoeder is bereidt geweest om een charlet voor te finaceren op een recreatie park waar ze nu verblijven.

Het bedrag moet voor de helft worden terug betaald 25000,00

De charlet was in oude staat en niet echt geschikt voor de grote van het gezin dus Raymond moet eerst gaan verbouwen om praktiche ruimtes te maken,Maar op dit moment kunnen ze niet verder met het verbouwen en zitten dus in een grote opgebroken charlet.

Want er is geen budget om verder te gaan met het afmaken van de kamers, badkamer,woonkamer

Ook in de periode van de ontruiming bleek zijn vrouw zwanger te zijn van een mooie zoon,Niet gepland zeker niet hoe het er uit zag voor hun als gezin,Maar hebben dit kleine mensje een leven geboden,Hoe het er nu uit ziet is het een vresselijk het doet pijn in het hart om zn mooi gezin helemaal verwoest te zien,

Ook is bij de baby bij toeval ondekt toen hij heel verkouden was en in het ziekenhuis beoordeeld moet worden door een kinderarts een hart ruis gehoord,Verdere controle was wel nodig om alles van het hart in kaart te brengen dat hebben ze gedaan door middel van een echo.

En of dat nog niet genoeg was wat ze hebben meegemaakt de afgelopen maanden,Kregen ze te horen dat hun zoon een hartafwijking heeft

Bicuspide hartklep met een Aortaklepstenose heet de hartafwijking,Hij heeft maar twee vaten waarvan er ook nog een een vernauwing zit. Normalite hoor je er drie te hebben.Ze lopen nu om de twee in het ziekenhuis voor controle en houden ze het in de gaten. Omdat die nu nog zo klein is willen ze er voor nu nog even mee wachten om de ballondilatatie ingreep te doen omdat er veel risico's met zich mee brengt. Ook moesten na deze bevindingen de rest van de kinderen onderzocht worden en blijkt dat de oudste twee het niet hebben maar Luciano en Juliano ook een bicuspide hartafwijking hebben alleen niet met een stenose erin maar moeten ook onder controle blijven in het wkz.

Ik heb een bijlage van de afwijking toegevoegd wat de risico's zijn die zijn vreselijk om te lezen!!!!!

 

Ik hoop dat jullie dit gezin willen en kunnen helpen !!!!!!

DIT IS HUN LAATSTE HOOP

Mijn dank is groot aan alle mensen die voor dit gezin een donatie geven

Liefs Joyce  

Joyce v Mechelen
30-01-2019

Vorige week het wkz bezocht en alle onderzoeken weer plaatsgevonden.

omdat Rayvano veel meer slaapt en ze waardes tegen het gemiddelde aanzit en hij in 1 maand 300 gram is afgevallen moeten we er zeer zeker rekening mee houden dat als we 14 feb komen dat ze hem daarna met het team gaan bespreken.

nu ook gesprek gehad met de diëtiste en we schroeven de voeding op mocht hij over 1,5 week niet zijn aangekomen dan gaan we over op speciale voeding.


38 donaties
€ 750,00
Doel: € 20.000,00
3%

Deze actie is gesloten.