Zoek je foto en doneer voor een nieuw fototoestel

Zoek je foto en doneer voor een nieuw fototoestel | Geld inzamelen
 
 
Zoek je foto en doneer voor een nieuw fototoestel body Sony A77 Mark II

Ik ben erg blij dat ik eindelijk een eigen evenement heb kunnen opzetten dat goed loopt. Het fotograferen op de lekdijk is een succes en met duizenden foto’s heb ik al vele motorrijders blij gemaakt. Elk uurtje dat ik vrij ben kan je me vinden op de Lekdijk en leg ik de mooiste plaatjes vast. Maar omdat mijn fototoestel ruim over zijn klik uurtjes is en al redelijk van leeftijd wil ik overstappen naar de Sony Mark II.

Het voordeel is dat ik alleen de body nodig heb want de lens, grip en de accu’s kan ik blijven gebruiken van mijn oude camera. De Mark II heeft een vernieuwde 24 megapixel sensor, een snellere BIONZ X processor, compleet vernieuwde autofocussysteem (79-punts fasedetectie-AF2) en kan 60 frames per burst schieten, terwijl mijn oude fototoestel er 12 kan. Dit betekend dat als er een groep motoren achter elkaar komen, dat ik vaak een aantal motorrijders teleur moet stellen omdat mijn fototoestel te traag was of niet op tijd werkte, waardoor ik de foto niet kon maken.

Nu kunnen jullie mij helpen doormiddel een donatie te doen voor de originele foto formaat. Je mag zelf het bedrag bepalen wat je er voor over hebt, want alles is welkom. Je krijgt dan de foto in een formaat van 6000 bij 4000 pixels. Heb jij me ooit zien staan op de Lekdijk, dan is de kans groot dat ik je heb vastgelegd. Wil je mee doen aan deze actie, ga dan naar https://www.facebook.com/groups/Freakrunnerfotografie, zoek je foto op en stuur die samen met je mail adres via een privé bericht op Facebook naar mij toe en ik stuur via een wetransfer de foto naar jou. Je kunt het ook via de mail doen. Stuur het dan naar info@freakrunner.nl

Voor meer informatie over de Sony A77 Mark II zie:
https://www.sony.nl/electronics/cameras-met-verwisselbare-lens/ilca-77m2-body-kitEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 70,00
Doel: € 949,00
7%

Deze actie is gesloten.