Zo klein en nu al geen ouders meer.

Zo klein en nu al geen ouders meer. | Geld inzamelen
 
 
Een glimlach op haar gezichtje.

Beste allemaal.

 

Ik zou graag iedereen de aandacht willen vragen voor een klein meisje van 4 jaar met nu al zoveel verdriet.

3.5jaar geleden toen kleine Lisa net een half jaartje oud was kwam het verschrikkelijke nieuws. Haar stoere papa kreeg te horen dat hij ernstig ziek was. Op die leeftijd krijg je daar nog niet veel tot weinig van mee. Die stoere papa vocht er voor maar het was een gevecht die hij zou verliezen.

Op 3 september is haar papa na een ziektebed van 5 maanden overleden aan aalvleesklierkanker.

God wat had hij graag de eerste verjaardag van zijn kleine meisje willen mee maken.

Na heel veel ups en downs en vooral veel tijd, begon alles weer normaal door te gaan. Lisa was ondertussen alweer 4 geworden en ging na groep 1 van de basisschool. 

En niet veel later kwam het verschrikkelijke belletje waar niemand op zit te wachten. dat haar mama die altijd haar mama en papa was smorgens in haar slaap  was overleden. 

In 1 klap was het meisje allebij haar ouders kwijt. 

Hoe vang je dat op. Hoe nu verder. En wat later. Allemaal vragen die door je hoofd heen gaan.en je wilt graag zoveel voor haar doen.

Wij als familie en vrienden willen daarom ondanks zoveel verdriet die ze nu al heeft gehad, haar een mooie toekomst geven die zij verdiend. 

Wij en vooral de kleine meid zouden iedereen voor eeuwig dankbaar zijn voor elke kleine donatie die we hier mee kunnen binnen halen.

 

Alvast bedankt.. en heel veel liefs  ♡Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00
Doel: € 7.000,00
0%

Deze actie is gesloten.