Zijweg roept huiselijk geweld een HALT toe!

Zijweg roept huiselijk geweld een HALT toe! | Geld inzamelen
 
 
Onze wens? Doorgaan om huiselijk geweld een halt toe te roepen!

De cijfers liegen er helaas niet om. Huiselijk geweld, een probleem dat nog altijd actueel is en binnen veel gezinnen speelt. In deze benarde situaties maakt het reiken van de helpende hand het cruciale verschil. De motivatie om anderen te helpen vanuit kennis over de noodzaak door ervaringsdeskundigheid, is de drijfveer en drijfkracht van Stichting Zijweg.

Momenteel gaan vele financiële kranen dicht en komt het voortzetten van onze activiteiten in gevaar. Vele handen maken licht werk en daarom hebben we jou nodig!

Al 14 jaar maakt Stichting Zijweg grote stappen om huiselijk geweld onder de aandacht te brengen. Zowel in het publieke domein als op de politieke agenda. Zonder financiële middelen wordt er een rem gezet op deze onmisbare inzet en dat kunnen we niet laten gebeuren. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat Stichting Zijweg haar 15 jarig jubileum kan vieren. Onze wens? Dat wij door kunnen gaan met onze werkzaamheden om huiselijk geweld een halt toe te roepen en ervaringsdeskundigheid op de kaart te blijven zetten.

Hoe gaat Stichting Zijweg te werk?
Door op een zo'n divers mogelijke manier informatie te verschaffen, te ondersteunen, verwijzen en trainingen en voorlichtingen te geven aan vrouwen en hun kinderen, maar ook door gesprekken aan te gaan met beleidsmakers en instanties. Tijdens deze gesprekken wordt er bewustwording gecreëerd en hopen we de aanpak van huiselijk geweld te verbeteren.

Voor wie? 
Voor vrouwen en kinderen die huiselijk geweld beleven of hebben beleefd.

Door wie?
Stichting Zijweg
wordt grotendeels gedragen door vrijwilligers en ambassadeurs, die zelf de ervaring hebben gehad met huiselijk geweld en hun krachten nu bundelen om anderen hierin te ondersteunen.

En… door JOU!

Help ons anderen te helpen en doneer wat je kunt missen! Alle beetjes helpen! 

Namens Stichting Zijweg en alle mensen die wij als stichting kunnen helpen:

Heel erg bedankt voor de bijdrage!

Voor meer informatie ga naar onze website: www.stichtingzijweg.nl

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 290,00
Doel: € 50.000,00
0%

Deze actie is gesloten.