Zien we u snel bij onze foodtruck?

Zien we u snel bij onze foodtruck? | Geld inzamelen
 
 
zien we u snel bij onze foodtruck ?

 

Hallo,

allereerst bedankt dat u mijn verhaal leest.

Ik ben een moeder van twee prachtige dochters, waar ik natuurlijk super trots op ben.

Ik ben na 17 jaar huwelijk gescheiden en inmiddels 4 jaar samen met mijn meiden. Ik heb altijd hard gewerkt en leer mijn kinderen dat dit altijd loont.

Mijn oudste dochter Tessa is onlangs 18 jaar geworden en rond binnenkort haar opleiding gastvrouw horeca af.

Nu komt het verhaal waar ik uw hulp bij nodig heb. Ik ben, na twee maal een zware burn-out, afgekeurd en dus niet meer in staat om een full time baan te aanvaarden, zodat het erg lastig is om de juiste manier te vinden qua passend werk. Ik wil natuurlijk dat als mijn meiden wat groter zijn heel graag zelf weer aan de slag! Nu heb ik daar de ideale oplossing voor gevonden maar helaas kan ik dus geen financiering van de bank krijgen om te starten.

Ik en mijn dochter willen samen heel graag een foodtruck (Tessa’sFoodtruck) starten met een heel lekker en goed concept (wat dat is, blijft nog even geheim) maar waar wij het komend seizoen al mee willen starten. Voor mij is het de manier om zelfstandig weer aan de slag te gaan, en voor mijn dochter een super begin om een mooie toekomst op te bouwen. Wat wij nodig hebben is een kleine foodtruck die achter de auto kan of een leuke tweedehands foodtruck.

Er komen natuurlijk ook nog heel wat investeringen bij, maar die kunnen wij hopelijk zelf aan.

Mocht u denken, “goh, wat leuk en apart”, en u wilt ons helpen dan doen wij natuurlijk daar ook wat voor terug!

Bijvoorbeeld, u doneert een bedrag tot €99,99 (10 euro is al geweldig) dan sturen wij een voucher voor een hapje en drankje aan onze truck met een lijstje wanneer en waar wij staan op locaties. Wij zien graag deze vriendelijke mensen die dit mogelijk maken in persoon.

Doneert u vanaf €100 dan krijgt u daarbij een bedrag als leuke korting of komen wij graag uw kant op voor een event, tuinfeest of bbq, eenspeeltuin etc.

Kortom we kunnen daar een leuke manier voor vinden en voor elk wat wils.

 

En omdat wij ook graag terug geven, gaan wij een aantal keren per jaar een lekkere maaltijd bereiden voor ouderen ,mensen die het financieel moeilijk hebben en voor de kerst voor de daklozen. 

U kunt dit op onze komende website dan volgen ☺️

Wij hopen uw aandacht voor ons initiatief op eigen kracht te hebben gevangen, en alvast erg bedankt als u iets wilt doneren. ☺Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 65,00

Deze actie is gesloten.