Ziekenhuis stage in Ghana

Ziekenhuis stage in Ghana | Geld inzamelen
 
 
Help mij aan een stage in Ghana!

Lieve allemaal!

Mijn naam is Lisa van Vlaanderen word in januari 18 jaar. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding verpleegkunde in Tilburg. Wij hebben vanuit school de mogelijkheid gekregen met een groep 12 weken in Ghana stage te gaan lopen in een lokaal ziekenhuis. De reis wordt georganiseerd vanuit "Ghanagangers".  

Ik heb altijd al geroepen dat ik ooit in mijn leven naar Afrika zou gaan en het liefst daar vrijwilligerswerk of iets dergelijks zou willen doen. Stage lopen in Ghana is dan ook een enorme kans voor mij als toekomstige verpleegkundige. Ik vind het belangrijk juist vroeg in mijn carrière als verpleegkundige zo veel mogelijk ervaring op te doen. Vandaar dat ik naast mijn stages, ook al op verschillende afdelingen en zorginstellingen heb gewerkt en momenteel werkzaam ben in de thuiszorg. Stage lopen in Ghana is natuurlijk een enorme ervaring die mijn hele leven bij me zal blijven. Omgaan met onvoorziene situaties onder kritieke toestanden zal daar noodzakelijk zijn. Samenwerken zal dan ook hoog in het vaandel staan en dat is juist wat de zorg in mijn ogen zo mooi maakt.

 Ik houd van uitdaging en avontuur. Ik denk dat deze stage mij goed past omdat ik bereid ben alles eruit te halen. Ik wil zo veel mogelijk leren zodat ik in 2020 niet alleen een diploma ‘verpleegkundige’ heb, maar ook een rugzak met veel kennis en ervaring.

Echter kost deze stage wel veel geld. Ik werk er hard voor het geld bij elkaar te krijgen, maar een beetje financiële steun is meer dan welkom. Ik ben iedereen die iets doneer daarom ook ontzettend dankbaar!

Hopelijk willen jullie mij helpen mijn droomstage waar te maken. Nogmaals alvast ontzettend bedankt als je iets hebt gedoneert!

Liefs, LisaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 265,00
Doel: € 3.000,00
8%

Deze actie is gesloten.