Ziekenbezoek John

Ziekenbezoek John | Geld inzamelen
 
 
Ziekenbezoek voor John in Australië na zijn ernstig auto ongeluk.

John en Silke hebben een geweldig jaar in het verre Australië en rijden het hele land door in hun campervan. Ze zijn in het mooie Queensland als het noodlot toe slaat en krijgen een vreselijk auto ongeluk. Silke komt er gelukkig alleen af met wat lichte verwondingen. John heeft dit geluk helaas niet. John zit met zijn benen klem in het wrak. Reddingswerkers zijn ongeveer 2 uur bezig om John te bevrijden en hij wordt in kritische toestand met een helicopter naar het ziekenhuis in Cairns gebracht. (Nieuwsbericht)

John heeft geen noemenswaardig letsel aan rug en hoofd. Zijn benen en voeten zijn er helaas een heel stuk minder aan toe. Vooral zijn rechterbeen baart enorme zorgen aangezien dit verbrijzeld is. Inmiddels is John al 3 keer geöpereerd aan benen en voeten.

De enorme afstand en het tijdsverschil maken het lastig voor Marion, Wim en Frank om contact te hebben met John. Zeker met zo'n heftige medische conditie zou je graag met je familie samen zijn om elkaar te steunen. 

Middels deze crowdfund actie wil ik het voor Marion en Wim mogelijk maken om naar Cairns te kunnen vliegen om John en Silke te steunen. Dat zou John en Silke enorm helpen om deze moeilijke tijd niet alleen door te hoeven komen. 

Een retour ticket Cairns voor 2 personen kost ongeveer € 3.500,-. Verblijf in Australië en ook zeker de nasleep zal de nodige kosten nog met zich mee brengen. Mocht ondanks deze actie het ziekenbezoek aan John buiten budget liggen dan gaan al deze donaties naar John en Silke om hun verder te helpen in de nasleep van dit vreselijke ongeluk.

Donaties gaan rechtstreeks naar Marion en Wim. 

 

Bart Vanlier (bekende van familie Verbruggen)

 

28-7-2017: John zijn benen blijven nog zorgwekkend. Inmiddels is bekend dat zijn heup gebroken is en zijn knieën verbrijzeld. Morgen wordt de verdere gang van zaken bekeken.

28-7-2017: Wat geweldig!!! Ik krijg er een warm gevoel en kippenvel tegelijkertijd van. In een uurtje of 10 hebben we met zijn allen het streef bedrag bij elkaar weten te krijgen. Iedereen ENORM bedankt!! Marion en Wim kunnen nu naar John toe. Alle extra giften blijven natuurlijk enorm welkom, dit kan het verblijf van Marjon en Wim in Australië wat verlengen en zoals aangegeven zal het resterende bedrag ten goede komen aan John en Silke, die dit zeker goed kunnen gebruiken. Nogmaals hartstikke bedankt!!!! 

31-7-2017: De vlucht voor Wim en Marjon is inmiddels geboekt dankzij deze donaties. Uiteraard blijven de donaties meer dan welkom om John en Silke te helpen. John heeft op zijn facebook geschreven wat er precies gebeurd is en hoe hij er nu aan toe is.

8-8-2017: Marion Verbruggen; Het is heel erg heftig om hem zo te zien, maar hij is zo dapper en sterk. Daarbij hebben ze allebei hun de positiviteit en hun humor niet verloren. Vandaag een heftige dag gehad omdat hij vanmorgen weer is geopereerd. Woensdag weer een zware operatie en dan gaan ze zijn voet beoordelen of hij behouden kan worden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
178 donaties
€ 7.000,00
Doel: € 5.000,00
140%

Deze actie is gesloten.