Zieke tweelingzus ver weg

Zieke tweelingzus ver weg | Geld inzamelen
 
 
Zieke tweelingzus ver weg

Ik weet eigenlijk niet hoe ik moet beginnen met mijn verhaal, maar ik ga proberen het kort te houden en hopelijk kunnen jullie me begrijpen en helpen.

Ik ben in Zuid Amerika (Per) geboren en op mijn 21ste ben ik naar Nederland gekomen, inmiddels woon ik hier al 17 jaar, ik heb hier mijn leven al opgebouwd maar helaas mijn hele familie woont in Zuid America, ik heb een tweelingzus, mijn moeder en mijn oma, onze vader is overleden toen mijn zus en ik 3 jaar oud waren, mijn moeder is sindsdien alleen gebleven en zorg voor mijn oma.

Mijn zus heet Patricia en is kleuterjuf van beroep, ze is een alleenstaande moeder met twee kinderen.

Vijf jaar geleden kreeg ze te horen dat ze kanker heeft aan de schildklier, maar omdat ze niet verzekerd is (eigenlijk bijna Niemand in ons land) heeft ze het niet laten behandelen alleen aantal chemokuuren en medicijnen gebruikt. Ze heeft nooit een vaste baan gehad ivm weinig werk maar nu is ze gestopt met werken omdat ze niet goed voelde.

Vorige jaar is het verder geconstateerd dat er uitzaaigen zijn naar de borsten en ze moeten geamputeerd worden, ze is erg bang geworden en nu weten we geen raad want in de stad waar ze woont zijn er geen goede specialisten dus ze moet naar de hoofdstad om goed te laten behandelen...maar zo’n operatie kost heel veel geld.

Mijn kinderen hier in Nederland missen hun oma en de andere familieleden erg.. Een bezoek aan Peru is vreselijk kostbaar en ik zit altijd in een tweestrijd, want ik help liever mijn zus financieel. We hebben elkaar nu allemaal zes jaar niet gezien, heel verdrietig, ik mis ze ook enorm 😪

Ik vraag graag jullie hulp zodat ze geholpen kan worden en van haar kinderen kan genieten. Alvast bedankt!

Karina ToscanoEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
40 donaties
€ 1.160,00
Doel: € 20.000,00
5%

Deze actie is gesloten.