Zet Fusilladeplaats Vught met kerst in het licht

Zet Fusilladeplaats Vught met kerst in het licht | Geld inzamelen
 
 
Draag onze oorlogsslachtoffers een warm hart toe door ze in het licht te zetten met kerst

Op de Fusilladeplaats in Vught bevinden zicht 329 graven van oorlogsslachtoffers die het verdienen om met de kerstdagen in het licht gezet te worden. Hiermee dragen wij niet alleen de slachtoffers, maar ook de nabestaande, een warm hart toe.

In Nederland worden op dit moment 274 oorlogsbegraafplaatsen reeds in het licht gezet, maar het doel is om uiteindelijk alle oorlogsgraven te voorzien van een kaars, die 48 uur brand. Dit initiatief is in 2015 op vrijwilligersbasis opgestart door Dick Jansen met als doel zoveel mensen bereid te vinden dit initiatief op te pakken bij een oorlogsbegraafplaats in diens buurt.

Meer informatie omtrent dit initiatief, kunt u terugvinden op lichtjesopoorlogsgraven

Mijn naam is Peter van Kaathoven en ik ben woonachtig in Vught. Vandaar mijn link met deze specifieke plek. Voor mij is dit de manier om iets terug te kunnen geven aan de mannen die hun leven voor ons hebben gegeven, zodat wij de kerst met onze dierbaren kunnen vieren. 

Om alle 329 graven te voorzien van een kaars heb ik jullie hulp nodig en wil jullie vragen om te doneren zodat wij alle slachtoffers nog deze kerst in het licht kunnen zetten. Dus wacht niet te lang met doneren…

Ik zal op de avond van 24 december de kaarsen gaan plaatsen en ontsteken. Indien je meer informatie wil kun je mij mailen via kerstlichtjes@ziggo.nl.

Peter van Kaathoven
03-12-2019

Per vandaag ben ik ook bereikbaar via het e-mailadres kerstlichtjes@ziggo.nl.

Vriendelijke groet

 

Peter

 


24 donaties
€ 350,00
Doel: € 425,00
82%

Deze actie is gesloten.