Zendingsreis Zuid Afrika

Zendingsreis Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 

Zendingsreis Zuid-Afrika

Zoals velen van jullie weten volg ik de fulltime bijbelschool van Royal Mission. De school waar ik 1 jaar lang apart zet vor mijn persoonlijke herstel proces met God. Het is een school waar ik veel leer, en geconfronteerd wordt met mijn zelfbeeld, Godsbeeld en beeld van de wereld. Het is een plek waar ik levensveranderende porcessen meemaak. 

Dit alles heb ik kunnen doen door 8.000,- aan giften van mensen die ik ken of veel onbekende mensen. Wat een Gods wonder is! Ook gaan we in maart 2 weken naar Zuid- Afrika om daar te dienen. We gaan daar kinderwerk en evangelisatie werk doen. Deze reis kost 2.000,- Zoals ik eerder zei ik geloof in voorziening. In een God waarbij geen gebrek is. Ook deze keer geloof ik in een volledige voorziening!

Wil jij mij mee helpen, investeren in deze zendingsreis dan kan dat! Dan kunt U via deze link doneren. Een bedrag wat U zelf wilt. Of wat God op Uw hart legt. Al het geld gaat naar de zendingsreis. Hierdoor kan ik 2 weken naar Zuid- Afrika om te dienen.

Iedere gift ben ik enorm dankbaar voor! Groot of klein overal ben ik enorm dankbaar voor! Alvast bedankt voor Uw steun en Gods zegen.

Groet Jeremy SpanhaakEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
37 donaties
€ 2.000,00
Doel: € 2.000,00
100%