Zelfstandigheid voor Suzanna!!

Zelfstandigheid voor Suzanna!! | Geld inzamelen
 
 
Suus is een doorzetter, die vecht om haar zelfstandigheid terug te krijgen. Helpen jullie?

Lieve familie, vrienden, bekenden en onbekenden.. 

Alvast bedankt namens mij, Birgit, dat jullie de tijd nemen om deze actie te lezen.

Ik zal mij even kort voorstellen.. Ik ben Birgit Top, het schoonzusje en vriendin van Suzanna Maandag en zonder dat zij het weet zet ik deze actie online.. Waarom?? Suzanna heeft het op dit moment heel zwaar.. Januari 2018 is Suzanna namelijk gediagnosticeerd met MS en sindsdien heeft ze zo ontzettend veel van zichzelf moeten inleveren.. maar het zit niet in haar aard om hulp te vragen.. zij is juist altijd degene die vraagt of ze kan helpen... Daarom vind ik dat zij nu wel wat hulp verdiend heeft van ons! En ik zal vertellen waarom :)

Nadat ze de moedige keuze heeft gemaakt om op haar 28e weer te starten met een studie voor omscholing heeft ze mega hard gestudeerd en gevochten om toegelaten te worden tot de specialisatie anesthesiemedewerker.. Na bloed zweet en tranen heeft ze een werkplek bemachtigd in Hardenberg en begon voor haar eindelijk haar nieuwe droom. Om deze droom achterna te gaan heeft ze andere dromen op pauze moeten zetten.. Huisje, boompje, baby en het trouwen met mijn lieve broer Stefan. Helaas heeft ze door haar ziekte haar droom om anesthesiemedewerker te worden moeten opgeven. In plaats daarvan heeft ze veel in het ziekenhuis gelegen en leert ze opnieuw lopen, aankleden enz... Daarvoor gaat ze minimaal 4!!! dagen per week naar het ziekenhuis voor allerlei verschillende therapieen.. Wat ik probeer te zeggen is, dat ze zelf zo hard knokt om haar zelfstandigheid weer terug te krijgen dat ik op deze manier wil proberen haar een beetje te helpen. Haar nieuwe droom is nu om haar zelfstandigheid terug te krijgen en de meest "simpele" dingen weer alleen te kunnen, zoals naar therapie!

Suzanna heeft sinds oktober 2018 eindelijk haar op maat gemaakte rolstoel met elektrische aandrijving, wat haar alweer een stapje heeft verder geholpen(zie video youtube), maar helaast past dit niet in een ''normale'' auto.. Verder dan haar woonplaats komt ze er dus niet mee en het is zo belangrijk dat ze niet alleen maar in huis zit! Er zal dus aangepast vervoer moeten komen, helaas heeft ze door haar ziekte geen mogelijkheden om te werken en dit zelf te bekostigen. 

Buiten dit hele verhaal is Suzanna de meest gulle, lieve en zorgzame persoon die er is en verdiend ze dit zo ontzettend erg!

Daarbij wil ik vragen, als je niet kan doneren, wil je de actie dan delen? Ik hoop dat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken. 

Alvast hartelijk dank. 

Birgit

 

Update maart 2019: Er is al 1600!! euro opgehaald, geweldig! We zijn er echter nog niet en we sparen gestaag verder. Op dit moment gaan we bijvoorbeeld rommelmarkten af waar we tweedehands spulletjes verkopen waarvan alle opbrengst in de pot voor een auto gaat!

 

Alle kleine beetjes helpen en worden enorm gewaardeerd!

Direct doneren kan ook op rekening NL16INGB0008181294 op naam van M. Top. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

70 donaties
€ 1.868,00
Doel: € 7.000,00
26%

Deze actie is gesloten.