Zeilreis naar Halmstad, Zweden met Windseeker

Zeilreis naar Halmstad, Zweden met Windseeker | Geld inzamelen
 
 
Een zeilreis van Den Helder, Nederland naar Halmstad, Zweden!

Hallo! Ik ben Elisha Schuttenhelm, een 17-jarige 6VWO-leerling die op het punt staat de wijde wereld in te stappen. Mijn wens is om na mijn examens met een grote groep jongeren als trainee een zeilreis naar Halmstad, Zweden te maken met een tall ship. Tijdens deze reis ga ik uit mijn comfortzone stappen en zorgen voor een goede samenwerking. Ik ga een stukje zelfstandigheid ontwikkelen en het doen met wat ik heb. Ik ga een avontuur aan en zal daarbij voor uitdagingen komen te staan die ik met beide handen aan zal grijpen. Deze vaardigheden gaan mij helpen in het assertief zijn, meer zelfvertrouwen winnen en het creëren van een krachtig leiderschap.

Een reis als deze is echter niet gratis. Om dit te mogen doen heb ik €1000,- nodig. Dit bedrag is niet alleen voor mijn eigen onkosten, maar ook om het schip varende te houden. Aangezien ik niet in staat ben dit geld zo snel op te hoesten, ben ik op zoek naar sponsoren. Daarom wil ik u bij deze vriendelijk vragen of u een x bedrag voor mij over heeft om mij in de gelegenheid te stellen deze mooie reis te maken en om het schip in de vaart te houden.

Vriendelijke groet!
Elisha

 

p.s. Zou u in de omschrijving van uw donatie "Sponsorwerving Sail 2017" willen zetten? Alvast bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 93,00
Doel: € 1.000,00
9%

Deze actie is gesloten.